Nie jesteś zalogowany.
Łoj, zmień link do czcionek. Nie wrzucaj na zippyshare bo tam pliki mają ważność miesiąc.
Kiedy można spodziewać się kolejnego odcinka.
Będą dwa na wekeend.
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Czekam z niecierpliwością.
I oczywiście z góry dziękuję za napisy
Ty lepiej powiedz, czemu TO nie leci w endingu!
Zaprzepaścić taką okazję... głupie żółtki.
Ogólnie muzyka w tym sezonie trochę ssie.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Pamiętaj, mogli dać Justina Biebera, ale tego nie zrobili.
Ale fakt, muzycznie nie jest najlepiej.
Ale niektórzy już starają się naprawić.
https://www.youtube.com/watch?v=Wj9j2Yt … Gi6ObJL2z4
Ostatnio edytowany przez wtas (2018-10-20 09:29:08)
Odcinki 2 oraz 3 - nasz ZiaGdzio powoli zaczyna spełniać swe marzenie. Baja jest cudowna <3
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
No wiadomo, w końcu to Jojo
Dzięki za kolejne napisy.
Kiedy można się spodziewać napisów do czwartego epka?
Jest i 4. odcinek. Dodałem opening. Angielską wstawkę tak sobie darowałem, że nawet jej nie załączyłem, i tak bym zostawił bez tłumaczenia. Piątka jest skończona na 15 minucie, ale zaraz idę na nockę do pracy :v Wleci zatem jutro, razem z Rechoczącym Kitajcem. A za obsuwy wybaczcie, za dużo Pokemon Go i właściwie weekendy w pracy (w ten np sobota rano i niedziela zaraz nocka, poprzedni niedziela rano).
A tak swoją drogą, to z openingu jestem troszku dumny, bo można go sobie zaśpiewać po polskiemu xD
Jest i odcinek numer 5.