Nie jesteś zalogowany.
Zombieland Saga
Ekipa:
Tłumaczenie: Demonis Angel
Opis:
Kiedyś...
Zombieland Saga: Revenge
Ekipa:
Tłumaczenie: Demonis Angel
Opis:
Kiedyś...
Proszę o niewykorzystywanie tych odcinków do uploadu na strony z anime online i inne chomiki.
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2018-12-21 00:28:44)
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Poradziłeś sobie z tym? Ja wyłączyłem w połowie pierwszego odcinka. Zbyt duże stężenie abstrakcji.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Pierwszy odcinek wydany.
@Kamiyan
Seria na swój sposób jest genialna. O ile pójdą w stronę abstrakcji i parodii, to wyjdzie całkiem dobrze, gorzej jak zaczną dramę ze wspomnieniami bohaterek. No i wielki plus za to, że nie cackają się z odpowiedziami, jak coś jest legendarne, to jest legendarne i koniec dyskusji.
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2018-10-07 20:45:26)
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Spóźniony drugi odcinek wydany, jak na razie seria trzyma poziom. Oby następny był równie dobry.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Mniej więcej napisy po tygodniu, a to dobry czas. Dzekuje.
jak na razie seria trzyma poziom
Drugi odcinek opanował r/animemes (a to spory wyczyn od czasu pojawienia się Bowsette), więc powiedzenie, że "trzyma poziom" to mocne niedopowiedzenie.
Trochę się boję o resztę serii, bo poprzeczka jest teraz bardzo wysoko. Ciężko będzie przebić
Dla tych co oglądali:
Drugi odcinek opanował r/animemes (a to spory wyczyn od czasu pojawienia się Bowsette), więc powiedzenie, że "trzyma poziom" to mocne niedopowiedzenie.
Stwierdziłem tak porównując 1. i 2. odcinek ze sobą. Martwię się o kolejny, bo od niego mogą przejść do zwykłej serii o idolkach, a wtedy wyjdzie słabo. Na dzień dzisiejszy to mocny kandydat na anime sezonu.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Demonis Angel napisał:jak na razie seria trzyma poziom
Trochę się boję o resztę serii, bo poprzeczka jest teraz bardzo wysoko. Ciężko będzie przebićPokaż spoilerzombie rap battleDla tych co oglądali:
Pokaż spoiler
Kurde, ja nie oglądałem, a i tak to jest mem roku.
ep. 2 czas: 05:36 - Wybrałem was i wiem, że zmienicie idoli w Sadze.
Sentencja z dowcipu o Jasiu: "I gdzie tu sens i logika?"
3. odcinek gotowy. Jest słabiej niż wcześniej, ale nadal przyzwoicie.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
4. odcinek gotowy. W stosunku do poprzedniego nastąpiła poprawa, ale nadal nie wrócili do wcześniejszego poziomu.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
5. odcinek gotowy. Poziom się trzyma, nadal jest to dobra komedia.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
6. odcinek gotowy. Seria znormalniała, teraz szykuje się wielka drama. Naprawdę szkoda zmarnowanego potencjału.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
679.5 MB toś zaszalał
Vivid ma ~440 MB, więc nie wiem, skąd taka waga.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Odcinek pobierałem w czwartek, ale jak widzę od tego czasu horrible wydały inną wersję, jutro podmienię.
Tutaj drama będzie strasznie słaba, a po genialnym początku szkoda mi zmarnowanego potencjału na serię sezonu.
Pliki podmienione, i tak byłoby v2, bo zapomniałem o czcionkach.
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2018-11-11 01:42:00)
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
7. odcinek wydany.
CGI było koszmarne, ale sam odcinek był bardzo zabawny.
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2018-11-20 02:47:06)
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Kolejny odcinek wydany, a w nim retrospekcje z życia zombie.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
9. odcinek wydany. Retrospekcji ciąg dalszy.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
10. odcinek wydany. Drama z Sakurą, motywująca Yugiri, gorące "pocałunki" i sztuka przetrwania. W skrócie, polecam.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.