Nie jesteś zalogowany.
Dorzuciłem synchro pod wersje BD do Peta i Babylona. W pierwszym poprawione sporo literówek. (Wypisanych przez Tecika.), w drugim doszły piosenki (Tłumaczenie moje, raczej niezbyt poetyckie, efekty najwyższej klasy by Tecik.).
Jak ktoś miałby ochotę robić jakiś przelew w podziękowaniu, to piszcie do Tecika, by podał wam swój numer konta.
Z ogłoszeń parafialnych. OVA do Dorohedoro się powoli robi, powinna być w tym tygodniu. Great Pretender też, chyba.
Pół głównej na stronie zawalone, można wracać do oglądania seriali.
Ostatnio edytowany przez wtas (2020-10-01 09:48:09)
Pora zacząć nowy sezon.
Pierwszy odcinek Ikebukuro West Gate Park. Napisy robione bezsenną nocą.
Z ogłoszeń pozostałych. Akudama Drive jest przetłumaczone, zostało powalczyć z TSem (Jest go sporo), a Deca-dence będzie jakoś pod wieczór. Great Pretender będzie... kiedyś (Pewnie w weekend)
Ostatnio edytowany przez wtas (2020-10-08 15:00:00)
Bajka wyszła całkiem fajna. Jedynie chyba można się czepić zakończenia, które było przewidywalne. (Za to początek zdecydowanie nie był. ) Więc jak ktoś rzucił w cholerę tę serię, to polecam jednak wrócić.
Meitantei Conan, odcinki 979 i 980.
Pora je w końcu wrzucić. Kolejnych na razie nie przewiduje.
Odnośnie do pozostałych bajek: Akudama Drive i IGWP na razie sobie odpuszczam. Może kiedyś do nich wrócę. Przy Akudamie nie chce mi się zbytnio bawić z TSem, a IGWP niezbyt mnie porwało. Great Pretender planuje skończyć.
Film pt. „Kometa nad Doliną Muminków”.
Jest to prequel znanej u nas Wieczorynki, ale lepiej go oglądać, znając serię TV.
Zacząłem przy tym grzebać jakieś 5 lat temu i jakoś w połowie rzuciłem w kąt. Ostatnio przy porządkach na dyskach rzuciło się w oczy i stwierdziłem, że wypadałoby dokończyć to w końcu. Nie ma to żadnego związku z ostatnim politycznym wykorzystywaniem Muminków przez pewne osoby.
Tłumaczone na podstawie dostępnych napisów (powstałych na podstawie fińskiego dubbingu) przy wspieraniu się dubbingiem polskim.
Serdeczne podziękowania dla Takto, za doprowadzenie tych napisów do stanu użyteczności.
Jakby nie dało się pobrać wersji od Terra, to tu jest gotowy mux.
EDIT:
Przepadkiem okazało się, że to napisy nr 300, które wrzuciłem. Taki mały jubileusz xd
Ostatnio edytowany przez wtas (2020-11-05 20:59:07)