Nie jesteś zalogowany.
Próbuje pobrać strike witches od reinforce
https://nyaa.si/view/1107254
Ale z nieznanego mi powodu ciągnie mi go z żałosną prędkością 0,1-60 kb/s, wie ktoś co mogę zrobić by pobierało z prędkością która nie uwłacza ludzkiej godności?
Używam utorrent 3.5.5
Logika nie boli.
Seeders: 20
Leechers: 178
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Zwykle wystarczy chwilę poczekać.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Za dużo osób teraz to ciągnie i nie masz pierwszeństwa. Poczekaj kilka dni, aż się torrek ustabilizuje.
Za kilka dni to torrek padnie. Lepiej trzymać w kliencie i tyle. Z czasem zacznie śmigać.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Poza tym używanie uTorrenta nowszego niż 2.21 to jak proszenie się o problemy.
Przesiądź się na qbittorrent lub na starszą wersję uTorrenta.
Dzięki za pomoc.
Masagrator, używam wersję 2.2 i nie narzekam, aczkolwiek z prywatami nie działa i do nich pobrałem portable qbittorrent, który wydaje się tylko ssać a nic nie wysyła. A za to utorrent ładnie seeduje, gdy ktoś jest w potrzebie.
Ostatnio edytowany przez Bakura (2019-01-05 22:02:19)
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
Próbuje pobrać strike witches od reinforce
https://nyaa.si/view/1107254
Ale z nieznanego mi powodu ciągnie mi go z żałosną prędkością 0,1-60 kb/s, wie ktoś co mogę zrobić by pobierało z prędkością która nie uwłacza ludzkiej godności?
Używam utorrent 3.5.5
Dziwne.
Sam pobieram tą samą wersją utorrent i mam prędkości od 0,9kb/s do 5MB/s.
Właśnie pobrałem w/w torrent w 5h...
No 83GB to trochę musi trwać. ;D
Elektromaniek zerknij może w ustawienia...
Możliwe, że zapora albo antywirus ci miesza się w pobieranie.
Wiem, że nic nie wiem...
Kurcze ... to jednak coś wiem!!
To nie zapora, gdy teraz dodałem inny (dwu tygodniowy torrent) pobiera mi go bez większych problemów.
A czy ma znaczenie to że wykreśliłem z listy pobierania blisko połowe danych, Brave Witches bo już posiadam wydanie reinforce i wszystkie dodatki z EXTRA bo mnie to nie interesują.
Ostatnio edytowany przez elektromaniek (2019-01-06 15:45:07)
Poza tym używanie uTorrenta nowszego niż 2.21 to jak proszenie się o problemy.
Przesiądź się na qbittorrent lub na starszą wersję uTorrenta.
Czym różnią się poszczególne wersje?
W utorrencie jest niezła dziura, dzięki której możesz mieć niezłe problemy.
Tak samo polecam qBittorrent.
Moja lista anime: klik
W utorrencie jest niezła dziura, dzięki której możesz mieć niezłe problemy.
Tak samo polecam qBittorrent.
Ale co to za dziura i jakie problemy?
Nie wiem czy to ma coś do rzeczy, w moim przypadku gdy ratio w programie spadnie poniżej 0.5 to nic nie idzie pobrać (sprawdzałem to wielokrotnie :3).
Dlatego staram się zawsze utrzymywać public - 1:1 a prywatne 1+
Co do:
"A czy ma znaczenie to że wykreśliłem z listy pobierania blisko połowę danych, Brave Witches bo już posiadam wydanie reinforce i wszystkie dodatki z EXTRA bo mnie to nie interesują."
Znaczenie ma, ale chyba tylko w ustawieniach seedujących, chodzi mi o ustawienia "Algorytm dławienia wysyłania" (w qbittor.), nie wiem jak to jest w innych...
[np. głw. seed ma ustawione "wysyłanie tylko tych części które nie są dostępne w eterze" a tym które je już udostępnił to pijawy i nie sedują (lub jest mała liczba os.) i krąg zatacza koło, bynajmniej ja tak to rozumiem.]
Co do programu, polecam Ci qBitT. moim zdaniem znacznie lepszy.
Ostatnio edytowany przez 5227756 (2019-01-09 00:33:15)
Kontakt
Discord:
KuneGunda#5959
Za kilka dni to torrek padnie. Lepiej trzymać w kliencie i tyle. Z czasem zacznie śmigać.
Czyli ile powinienem poczekać, bo mija już tydzień i dalej leci jak krew z nosa.
Mój tablet krztusi się na 10 bitowych wersjach więc nie mam wyboru. Chociaż gdy teraz zajżałem do torrenta to widzę że powoli nabiera prędkości, więc chybac jest nadzieja.
Ostatnio edytowany przez elektromaniek (2019-01-11 21:43:18)
Może wie ktoś o co biega z tym
https://nyaa.si/view/310695
Do końca zostało mi 80 mega, ale bez powodu nie mogę wznowić pobierania, ciągle pisze oczekiwanie
Pewnie nikt nie ma tego pobrane w 100%. Stare torrenty dosyć często tak mają. Sprawdź dokładnie, który plik nie jest pobrany w 100% i poszukaj w necie.