Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Rano miałem dostępność 100%.
Czyli osoba, która udostępniała po prostu poszła sobie. Jak wróci to pobierzesz resztę.
Może wie ktoś o co biega z tym
https://nyaa.si/view/310695
Do końca zostało mi 80 mega, ale bez powodu nie mogę wznowić pobierania, ciągle pisze oczekiwanie
Ja pobrałam z tego adresu bez zbędnych utrudnień.
Fakt, że na PC.
Elektromaniek, może zainstaluj od podstaw swój program do pobierania torrentów?
Kobieta zmienna jest
Już też udało mi się pobrać.
Przecież przy torrentach takie rzeczy się zdarzają.
Akurat taki miałem pierwszy raz.
Jaki obecnie byłby najlepszy torrent?
Chodzi mi o bezpieczeństwo, zdaje się że qbittorrent zaciągnął mi wirusa na uefi.
zdaje się że qbittorrent zaciągnął mi wirusa na uefi.
No ale tak sam z siebie, czy po prostu jakiś soft/gry z torrentów brałeś?
Co do klienta to ja mam starego utorrenta 2.2.1 ze względów na bakaBT
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2024-04-11 12:34:37)
ara ara...
Znaczy się to jedna z potencjalnych opcji, tak naprawdę nie mam pojęcia skąd złapałem ten syf (efi riskware) facet z serwisu tak mi powiedział gdy przesłałem mu screeny, a samego kompa oddam dopiero jutro jak skopiuje co ważniejsze.
I nie pobierałem nic oprócz anime z nyaa i tosho
Ostatnio edytowany przez elektromaniek (2024-04-11 13:55:36)
Mnie się wydaje, że musiałeś prędzej zassać coś przez przeglądarkę, jakieś wyskakujące okienka, tak jak kiedyś popularne były ransomware z blokadami podszywającymi się pod policję. Używam qBittorrent oraz uTorrent i naprawdę ciężko jest złapać coś od ręki, no chyba, że pobierasz każdy napotkany lewy torrent z toną dodatkowych plików, prócz tego co sam szukasz. Ale jak napisałeś, pobierałeś anime zaledwie z nyaa i tosho, więc to by wykluczało taką możliwość.
【「能ある鷹爪隠す」 &「A skilled hawk hides its talons」】
Przypomniało mi się, że pod koniec tamtego roku w poszukiwaniu kilku rzeczy zawędrowałem na kilka lewych stron , ruskich i brazylijskich, antywirus usilnie odradzał interakcje, chyba już wszystko.
Strony Poprzednia 1 2