Nie jesteś zalogowany.
Moje nieliczne zakończone i trwające projekty.
Aktywne
Zakończone
Porzucone
Ostatnio edytowany przez sergeron (2024-07-07 01:02:52)
Mahoutsukai Reimeiki to już trzecia przetłumaczona przeze mnie seria (a pierwsza od czasu założenia tego tematu). Wszystkie linki są w pierwszym poście oraz można je też znaleźć w linku w podpisie. Blu-Ray pewnie pojawi się w październiku i wtedy podmienię pliki na te z BD.
Co do innych serii, to „robią się” shorty D4DJ i cały czas będzie tłumaczone Shadowverse Flame, które zapewne będzie miało 52 odcinki. Latem mam zamiar zrobić tylko specjalny odcinek D4DJ, czyli D4DJ Double Mix. Oprócz tego jest możliwość, że przetłumaczę jakieś anime, które nie są z tego sezonu, a nie miały jeszcze tłumaczenia, ale to nie jest nic pewnego i jest to kwestia czasu i chęci (głównie chęci).
D4DJ Double Mix przetłumaczone. Oprócz tego dwa tygodnie temu wrzuciłem też D4DJ Petit Mix.
Pora zacząć sezon jesienny tłumaczeniem drugiego sezonu Pop Team Epic.
Pierwszy odcinek wrzucony.
Drugi odcinek Pop Team Epic wrzucony.
Ostatnio edytowany przez sergeron (2022-10-09 21:40:28)
Trzeci odcinek wrzucony.
Ostatnio edytowany przez sergeron (2022-10-21 21:12:43)
Po przerwie i porzuceniu dwóch tytułów pora na coś nowego – Dead Mount Death Play.
Po przerwie i porzuceniu dwóch tytułów pora na coś nowego – Dead Mount Death Play.
Porzucanie nie jest takie złe.
Tylko ja nic nie widzę na cda?
Albo kolega sergeron obraził się na CDA...
Albo może tak jak u mnie, na życzenie zazdrośników zaczęli wykasowywać mu materiał...
Ostatnio edytowany przez krzymaj (2023-05-04 07:22:53)
Wiem, że nic nie wiem...
Kurcze ... to jednak coś wiem!!
ipos napisał:Tylko ja nic nie widzę na cda?
Albo kolega sergeron obraził się na CDA...
Albo może tak jak u mnie, na życzenie zazdrośników zaczęli wykasowywać mu materiał...
Patrzyłem na tv a tam nie zawsze działa.
Niestety usuwają z cda i nic nie poradzę. Mogę dawać prywatne, ale wtedy na tv też nie będą się wyświetlać jak dobrze kojarzę.
Tym razem trochę później, ale jest i siódmy odcinek.