Nie jesteś zalogowany.
niektórzy naprawdę nie mają serca:P
tia tez mieszkam na pradze ... i tez nie mam gitsa a z poczta mam niemile doswiadczenia kiedys na paczke czekalem 14 dni z tego na poczcie przelezala 10 dni :/
i az boje sie pomyslec jak oni wcisna boxa do mojej skrzynki :/
tia tez mieszkam na pradze ... i tez nie mam gitsa a z poczta mam niemile doswiadczenia kiedys na paczke czekalem 14 dni z tego na poczcie przelezala 10 dni :/
i az boje sie pomyslec jak oni wcisna boxa do mojej skrzynki :/
bardzo miła dzielnica a co do boxa, to już wolałbym żeby zostawli mi kartke , że przesyłka jest do odebrania na poczcie, niż mieli by wpychać na słie do skrzynki[szpan]
To jeszcze nie tak żle, ja na wiosce to dopiero moge kłąć:D. do najbliższego Empiku 70km[placze]. Proszę dajcie mi znać tutaj lub na PM gdzie zamówię wszystko przez neta oczywiście z Box'em albo najlepiej w całóści serie GITS. A za miech zakupie sobie All;) Pierwsze 3 vol. mogę mieć teraz (+kino domowe), chyba, żęe wydają na bierząco.[cholera]. I tak muszę to mieć . No to czekam na odzew i[respekt]
Dzięki
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-05-20 02:59:50)
ja mieszkam w koszalinie i zawsze mam na czas GiTS'y oprocz vol.3-2 dni opoznienia
a co do boxa to raczej niechce mi sie wydawac 20 pln'ow za jakis kartonik, lepiej wygladaja plyty na polce bez bartonika
[cytuj]ProszÄ dajcie mi znaÄ tutaj lub na PM gdzie zamĂłwiÄ wszystko przez neta oczywiĹcie z Box'em albo najlepiej w caĹĂłĹci serie GITS. A za miech zakupie sobie All Pierwsze 3 vol. mogÄ mieÄ teraz (+kino domowe), chyba, ĹźÄe wydajÄ
na bierzÄ
co.. I tak muszÄ to mieÄ . No to czekam na odzew i
DziÄki [/quote]
nic nie rozumiem ale spoks
Jakąś kaszane odwala idg. Powinni wysyłać, przed datą wydania w kioskach, a nie parę dni po:/ I jeszcze wysyłają zawsze pod koniec tygodnia, żeby jeszczy wydłużyć czas oczekiwania....... Nie wierzę, żeby poczta się sprężyła i przesłała w dwa dni paczkę. Dziś raczej nie dojdzie, pewnie dopiero w przyszłym tygoniu[cholera]
ja rowniez nie kumam, jedno zaprzecza drugiemu
Ok może troszke namieszałem mogę zamówić GITS z gazetką "Kino domowe" vol 1 -3 ale nie w box. To wszystko mogłem tak napisać wcześniej. Czyli narazie są tylko 3 dostępne no to ok.,
Miałem mało szcegółowe info.:P
W kolejnych numerach:
GITS SAC vol 2 wydanie specjalne 2/2006
GITS SAC vol 3 wydanie specjalne 3/2006
GITS SAC vol 4 wydanie specjalne 4/2006
GITS SAC vol 5 wydanie specjalne 5/2006
GITS SAC vol 6 wydanie specjalne 6/2006
GITS SAC vol 7 wydanie specjalne 7/2006
GITS SAC vol 8 wydanie specjalne 8/2006
GITS SAC vol 9 wydanie specjalne 9/2006
Takie info. jest na www.merlin.pl
Dzięki za link Przemek 3 wszystko jasne.[respekt]
Włąśnie zamówiłem prenumeratę [okej][szalony][yahoo]:D:-D;)
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-05-20 12:45:51)
[cytuj]Proszę dajcie mi znać tutaj lub na PM gdzie zamówię wszystko przez neta oczywiście z Box'em albo najlepiej w całóści serie GITS. A za miech zakupie sobie All Pierwsze 3 vol. mogę mieć teraz (+kino domowe), chyba, żęe wydają na bierząco.. I tak muszę to mieć . No to czekam na odzew i
Dzięki
Ja też[okej]...i wszystko jasne
Udało mi siędostać 2 CZÄĹÄ! Wystawiona w kiosku - beszczelnie przed samym nosem - obok, którego codziennie przechodzę .... Dlatego Drodzy Parafianie rozglądajcie się, a nuż... Swoją drogą, czlowiek szuka, rozgląda się i NIE WIDZI!!
A na 3 to też sobie poczekam .
Eee, że tka zpaytam ktoś już oblukał ta płye 3 ?? Bo kurde u mnie 7 epek na japan sound ma zwieche w 13 :46 około ;/ . I nie wiem czy to moja płyta jest zrypana czy wszyscy tak maja ?
Co radzicie zrobić
Sprawdzić na innym odtwarzaczu.
Mhm na piecu i na czarnuli (ps2 żeby nie było) to samo sprawdzać dalej ?
No i jest klops. Ciekaw jestem ile spośród osób, które już tą serie widziały wczesniej, sprawdza to co zapodało kino domowe ?
Pewnie mało sam jeszcze nie oglądałem żadnego odcinka z płyt DVD od IDG.
Ciekawe i co teraz[zly], wymieniać niema sensu i tak zapewne wszystkie płytki maja przerwę w foni[cholera].
Niech jeszcze ktoś sprawdzi, kto już ma może to wyjątki i warto spróbować zareklamować w Empiku.
Może wymieniom
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2006-05-20 14:26:35)
Pewnie mało sam jeszcze nie oglądałem żadnego odcinka z płyt DVD od IDG.
Jak się okazuje to duży błąd. Ja właśnie dlatego wszystkie sprawdzam jak najszybciej moge, żebym potem się za rok nie zdziwił. ;]
Może wymieniom
Taa na kolejną felerną ;]
Ostatnio edytowany przez Shiva (2006-05-20 14:30:47)