Nie jesteś zalogowany.
ja juz wczoraj pocztą;)
ja juz wczoraj pocztą;)
a w jakiej dzielnicy mieszkasz?[kombinuje]
Wilanów;)
tu chyba sie tam przeprowadze, bo na pradze musze minimum tydzien czekac:/
Ja tez już mam od czwartku konkretnie
to dziwne, idg ma siedzibe na pradze;) ( o ile dobrze pamietam)
A do mnie dzisiaj przyszło:) A jest kawałek od Warszawy:)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Mam od wczoraj, ale wiem że już w środę na pewno był w EMPIKU bo kumpel mi mówił (mieszkam w Kaliszu)
U mnie w mieście było... i tu uwaga... pierwszy raz zgodnie z data premiery, czyli we wtorek... lezy na poleczce
Ja tam nie wiem... ale u mnie te dwa Empiki są pokręcone. Raz jeden ma w terminie, raz drugi. Ja dzisiaj kupiłem i obejrzałem dopiero vol. 6
Nie mogę się doczekać już następnego
Nal;eży przypomnieć że 2 Vole (7 i 8) pojawią się na poczatku i pod koniec pazdziernika, wiec bedzie co ogladac.
Hmm... Natknąłem się w pewnym sklepie na coś dziwnego. Tu popatrzcie. Co ta za nowość, czy ktoś słyszał jakieś ploty, bo ja się do niczego nie mogę dogrzebać. Portale o m&a, które odwiedzam milczały. Co to ma w ogóle być w skrócie mówiąc? Jeśli to prawda, to kupię, ale zaczynam się wkurzać, najpierw ominął mnie plakat, a teraz po paru miechach znowu wyłożę kasę, jakby od razu nie mogło tak wyjść. Cóż każdy musi zarobić. Chyba jeszcze nigdy tak szybko nie pojawiło się wydanie rozszerzone.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
no nie...znowu wydają fajniejsze wydanie jak już wszyscy mają pierwsze lub to z plakatem :/
no nie...znowu wydają fajniejsze wydanie jak już wszyscy mają pierwsze lub to z plakatem :/
To znaczy nie bierz tego powyższego jako pewniaka. Chyba, że gdzieś się na coś natknęłaś, co by potwierdziło zapowiedź z Astabe.
Chociaż myślę, że takie wydanie dojdzie skutku. Nawet się cieszę, chociaż z drugiej strony jestem zły, ze znów odchudzę portfel.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
A ja to leje. Ja to kupiłem dla filmu a nie dodatków I na 100% nie kupie kolenej wersji, bo to jest już tylko wyciąganie kasy od fanów. Może ostatnia wersja będzie w pozłacanym pudełku? :/ Zgroza co zrobia wydawcy byle tylko wydusić z nas ostatni grosz...
jeśli poprawili jakość obrazu to warto kupic
Myśle że jest to zwykła pomyłka ze strony astabe.
zauważcie że wychodzi też ghost + akira, może o to chodziło pierwotnie lecz zrobili błędny wpis do bazy danych a później nikt tego nie poprawił?
Myśle że jest to zwykła pomyłka ze strony astabe.
zauważcie że wychodzi też ghost + akira, może o to chodziło pierwotnie lecz zrobili błędny wpis do bazy danych a później nikt tego nie poprawił?
Ja tam nie wiem, co o tym sądzić, w końcu Astabe "Auta" zaklasyfikowali jako anime. Na stronie Kina Domowego też nic nie znalazłem. Jakaś wydaje mi się chaotyczna i niedokończona.
Nie jestem pewien ale jak czytalem zawartosc numeru to artykuly przypominaly mi te co byly w tym numerze rok temu z GitS'em. Nie moge stwierdzic napewno (bo znajac zycie gazete pewnie dawno juz wyrzucilem ) ale tak mi sie wydaje wiec to chyba jednak pomylka
Wydanie specjalne będzie Dwa dodatki (making of, wywiad z reżyserem), zwiastuny, boxik, plus specjalnie na potrzeby tego wydania zremasterowana nowa wersja video. Data premiery też się zgadza - początek października.