Nie jesteś zalogowany.
Ja mam już od jakiegoś tygodnia.
mi też dzisiaj doszedł
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Powiem wprost, że nie chce mi się przeglądać tego tematu w poszukiwaniu informacji, którą chcę uzyskać, bo jestem prawie na 100% pewny, że jeszcze pytanie o to nie padło. Wracając z uczelni natknąłem się na zestaw dwóch pierwszych DVD z Gits SAC (pierwszy sezon) za 19,9 zł. Czy ktoś (Freeman) orientuje się, czy to obejmie też kolejne zeszyty, czy to tylko jednorazowa akcja promocyjna?
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Ktoś z osób, które zamawiały prenumeratę pierwszej serii i teraz zamówiły drugą dostał ten front 3D na pierwszy sezon? A może ktoś z was orientuje się do którego numeru zamierzają to dodać, bo dostałem już 3 zeszyty z drugiego sezonu, a frontu jak nie było tak nie ma...
jestem w tej samej sytulacji ... pewnie w pozniejszych numerach bedzie
Nadal nie ma tych dodatków. A nr 4 z tygodniowym opóźnieniem przylazł
A czy przypadkiem na ich stronie nie jest pokazane, że wraz z ostatnim numerem się to dostaje?
Wg mnie tak właśnie wynika.
Co prawda info o gratisach widnieje na końcu, ale moim zdaniem nic z tego nie wynika. Tak naprawdę IDG wcale nie zamierza premiować jakoś prenumeratorów. Nastawiają się na wydanie całości, po zakończeniu tej serii i dopiero wtedy będzie im potrzebne pudełko. Dlatego nikt z tym się nie śpieszy.
Ja już zapytanie do IDG wysłałem, kto moze niech wysyła, jak zobaczą ze sie interesujemy to moze cos w tym kierunku zrobią.
Ale mam złe przeczucie ("I have bad feeling about this"), że na koniec naoglądam sie tego pudełka w kiosku, a dopiero po miesiącu pojawi sie u mnie
na 100% nie wezmę więcej prenumeraty w IDG
edit: odpowiedz od IDG:
"Dzień dobry
Bardzo mi przykro, ale pudełka są jeszcze w fazie produkcji - dlatego zamówienie zostanie zrealizowane w późniejszym terminie.
Serecznie przepraszmy za długi okres oczekiwania.
Jarosław Gorczycki"
czyli wiem tyle co przedtem[brakslow]
Ostatnio edytowany przez Wigash (2007-03-29 09:02:23)
Ja już się pogubiłem jak to wszystko wygląda z tymi pudełkami.
Mam prenumeratę pierwszego sezonu (już zrealizowaną). Dostałem pudełko, ale bez okładki 3D. Mam też prenumeratę drugiego sezonu i na razie żadnego pudełka nie dostałem.
Jak obejrzałem sobie ofertę zapodaną przy 2nd GIG vol6 to tam jest napisane, że pudełko 3D do drugiej serii będzie gratis. Jest też napisane, że dla tych co zaprenumerowali też pierwszy sezon, będzie gratis naklejka 3D do pudełka od pierwszego sezonu.
Zastanawia mnie tylko kiedy to będzie i jak im zgłosić, że chce się oba te gratisy (pudełko 3D do 2giego sezonu i naklejkę 3D do pierwszego). No chyba, że oni sami to sprawdzą i podeślą w stosownym czasie.
Myślę, że lepiej im o tym fakcie przypomnieć. Nie jestem prenumeratorem i dziwię się, że ciągle nie ma pudełek do zdobycia ani w kioskach i że do tej pory ich nie macie
1.Ghost in the Shell - (typ)film - (premiera)1995-11-18
2.Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - (typ)TV - (premiera)2002-10-01
3.Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - Tachikoma Specials - (typ)spec - (premiera)2002-10-01
4.Ghost in the Shell 2 - (typ)film - (premiera)2004-03-06
5.Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 2nd Gig - (typ)TV - (premiera)2004-03-26
6.Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - The Laughing Man - (typ)film - (premiera)2005-09-23
7.Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - 2nd GIG Individual Eleven - (typ)film - (premiera)2006-01-27
8.Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - Solid State Society - (typ)film - (premiera)2006-07-04
To znalazłem... i zastanawiam się czym są właściwie pozycje "6" i "7", jeśli ktoś wie, oglądał lub wie gdzie można to dostać to byłbym wdzięczny za wszelkie informacje.
I darujmy sobie sarkazmu i uwag typu "pewnie w Japoni".
Na Tokyo Toshokan jest Individual Eleven, natomiast The Laughing Man znalazlem tylko na ANIDB i przetlumaczyla go jakas czeska grupa, ale jest to soft, wiec moze sprobuj stąd LINK z emula najpierw pobrac, a jak nie to na strone sie do nich wbij, moze sie uda sciagnac.
Nie wiem, czy wiesz, ale te filmy sa po prostu streszczeniem pierwszej (LM) i drugiej (IE) serii ;]
Mam takie proste pytanie, czy przed obejrzeniem GITS: SAC należy obejrzeć pierwszy film Ghost in the Shell? czy można zacząć od samego serialu? Wiem, że serial nie jest bezpośrednią kontynuacją filmu, ale dobra kolejność często ma wpływ na przyjemność oglądania.
Nie chciałem zakładać nowych topiców itp., więc napiszę tutaj, bo poniekąd, jest to związane z GiTSem ;d Czy może mi ktoś podać jakieś info na temat muzyczki, która leci w zapowiedzi SSS (Solid State Society), niedawno wydanej prze SRS, w czasie misji The Laughing Man? Z góry dziękuję za pomoc ;d
Do pobrania np. na anime-eden >>KLIK<<
Cały soundtrack ma niesamowity klimat. Można słuchać bez końca. Z resztą nazwisko Yoko Kanno mówi samo za siebie.:P
wielkie dzięki ;d
Ostatnio edytowany przez gu4rd (2008-04-04 13:41:58)
Odświeżę temat.
Ostatnio w Empiku widziałem pierwszą serię GitS: S.A.C. za 30 zł. Może mi ktoś przybliżyć co to jest za wydanie, na jakim nośniku i czy zawiera speciale z Tachikomami?
Odświeżę temat.
Ostatnio w Empiku widziałem pierwszą serię GitS: S.A.C. za 30 zł. Może mi ktoś przybliżyć co to jest za wydanie, na jakim nośniku i czy zawiera speciale z Tachikomami?
Jest to wydanie na DVD, ale wszystkie materiały są w DviX, który zawiera napisy polskie (oba wydania), 2 ścieżki dźwiękowe (jap, ang/pol). Co do dodatków - nie mam pojęcia xD
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.