Nie jesteś zalogowany.
Do almisael:
Nie, nie będzie wiedziała.
W zeszłym tygodniu pomimo moich tłumaczeń nie mogłem się dogadać.
albo nie wiedziały o czym ja mówię, albo zaczynały szukać (to sukces!) i po chwili stwierdzały, że kicha.
Nie wiem jak po polsku powiedzieć "Ghost in the Shell Stand Alone Complex", żeby wykumały.
Nie chcę obrążać tu sprzedawców, ale i w empiku młodzi nie wiedzielli.
Cóż ANIME w PL to za popularne nie jest, a po co mają się przejmowac jakimś tytułem, skoro i tak będziemy koło tego chodzić i na pewno kupimy.
To co, mam juz namiot rozbiajć?
"ten zeszyt to będzie specjalne wydanie Kina Domowego". W koncu to jest jakieś 7 sekund luznego klikania.
(...)zamiast powiedzieć "tam jest odpowiedź".
I widzisz? Sam znalazłeś swoją odpowiedź
Kończąc swój wywód.
Myślisz, że jak bym spytał w kiosku o Ghost in The Shell Stand Alone Complex DVD to by baba wiedziała o co chodzi? ;]
Daj jej szansę
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-03-09 20:09:29)
z 3 minuty szukałem ;]
z 3 minuty szukałem ;]
3 minuty to straaasznie długo... :>
Aż zaklnąłem z radości. Cóż, nie takiego wydania sobie życzyłem, ale SAC to SAC. Skusiłbym się może na prenumeratę, ale skąd ja wyskrobię jeszcze 100 zł (tyle mi brakuje). Cóż i tak moja radość jest ogromna, aż nie mogę sie skupić nad "Swiętymi z Bostonu" (nie wiem po raz który to ogladam). Cóż pozostaje się tylko cieszyć.[yahoo][yahoo]
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
jak przeczytałem info na filmweb to bez przesadnie mnie zatkało.
Nie wyczekam do 21 marca ;/
ale ten napis "najlepszy serial science fiction" troche wprowadza w błąd bo to druga seria jest najlepszym serialem SF. ;]
Ostatnio edytowany przez almisael (2006-03-12 00:24:23)
Jak obiecywałem, polskie wydanie będzie pierwsza klasa, jeszcze w takiej cenie Naprawdę (teraz będzie reklama niesponsorowana) postarajmy się (oczywiście my-ludzie, którzy lubią: GitSa, dobre anime, anime w Polsce, anime w Polsce w dobrej cenie, anime w Polsce w dobrej cenie dobrze wydane) nie zawieść IDG, a na pewno to nie będzie ostatnia pozycja, jaką od nich dostaniemy. Od siebie mogę dodać, ponieważ biorę w tym projekcie udział, że kierownictwo IDG z panem Maciejem Obuchowiczem na czele naprawdę stara się, żeby zadowolić jak największą grupę fanów i przyszłych fanów, a ja, dzięki wielkiej i nieocenionej pomocy pana Piotra Obuchowicza staram się, żeby napisy były jak najlepsze, i żeby nie nadużyć zaufania, jakie udało mi się zdobyć "pracując" dla ANSI
21 marca taka ładna data nie dość, że pierwszy dzień wiosny to jeszcze Gits SAC nic tylko się cieszyć[yahoo][yahoo][yahoo]
Szczęście, że zaoszczędziłam
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Jestem wniebowzięty
Miałem zamiar kupić, ale po tym co przeczytałem to juz nie mam zamiaru.. teraz już to jest w 1000000% postanowione! Pieniążki odłożone i prenumerata będzie natychmiastowa
[yahoo]już wiem że na 100% kupuje
dopiero 12
odpowiec jakiegos goscia tonymontan pod tematem (jak dla mnie prowokacja ale jesli nie...)
"deka za drogo jak dla mnie biorąc pod uwage ze mam obie serie gitsa 139pln hmmmmmmm"
Ostatnio edytowany przez Xsellos (2006-03-12 05:10:04)
Kupię na pewno i to w prenumeracie, bo nie lubię latać po Empiku. Choroba, ciężka będzie dla mnie wiosna, bo przyjdzie mi jeszcze zabulić za 12 Kingdoms - przy tym wydatku GITS SAC taniocha.
No, psia mać!!!
To mi wiadomość.Naprawdę THE BEST.
Tylko dlaczego w sierpniu nic nie dadzą...
Ale warto, nawet bez prenumeraty.
Przeczytałem i .....[yahoo] nareszcie jakieś porządne anime w niskiej cenie na rynku!! Wswzystko fajnie ale niebardzo wiem czy brać prenumerate bo oprócz tych 39zł to chyba nic nie zyskam nie?
nareszcie!!
tylko skąd wytrzasnąć kasę na prenumeratę..? :/
Ostatnio edytowany przez Epra (2006-03-12 12:44:21)
Osobiście nie mam zaufania do Poczty Polskiej, ale postaram załatwić sobie odbiór prenumeraty w pobliskim kiosku Wtedy i pieniążki w kieszeni zostaną i bezpiecznie dla przesyłki będzie
ale lipa, nie będzie dźwięku DTS tylko DD 5.1 - jak dla mnie jest to najpoważniejszy błąd tego wydania, reszta na plus włącznie z 3 odcinkami na płycie.
Osobiście nie mam zaufania do Poczty Polskiej, ale postaram załatwić sobie odbiór prenumeraty w pobliskim kiosku
a jak się taką rzecz załatwia?
Kupię na pewno, nie ma bata, żebym nie kupił
Zgodziłbym się nawet, żeby cena była troszkę wyższa, a w zamian za to możnaby zrobić reklamę w telewizji, tak, żeby więcej ludzi się napaliło i rodzili się nowi fani
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-03-12 19:02:48)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats