#21 2006-02-06 23:06:21

dareczq
Użytkownik

Odp: MINI - ZLOT okolice BIELSKO-BIAŁEJ woj.śląskie.

Wrzucam mój spis anime http://dareczq.desire24.com . Niestety nei aktualizowałem go już chyba z pól roku. Więc dużo serii, które widnieją jako nieskończone są już kompletne, mam także kilka nowych. Postarm się w najbliższym czasie to uzupełnić.

#22 2006-02-06 23:07:53

Kuna_kun
Użytkownik

A będzie sake?[szpan]

#23 2006-02-06 23:08:08

Obiwanshinobi
Użytkownik

johny_lennon napisał:

ja tam wole w pes grac na padzie bo se nie wyobrazam jak to mozna grac na klawiaturze

Można. Niektórzy ludzie chowani na Fifach tak mają.

#24 2006-02-06 23:10:33

johny_lennon
Użytkownik

no pamietam jak z kumplem gralismy w world cup 98 na klawiaturze to po 2 godzinach dostawalismy juz takich skurczow palcow ze nie moglismy dalej grac smile

#25 2006-02-06 23:21:57

Obiwanshinobi
Użytkownik

johny_lennon napisał:

po 2 godzinach dostawalismy juz takich skurczow palcow ze nie moglismy dalej grac smile

Panie, co to są 2 godziny. Ręce się potrzebują rozgrzać. Dla mnie sukcesa klawiaturowych graczy w PESa są bardziej dowodem na to, że jak się człowiek zaprze, to go nic nie przeprze.

#26 2006-02-06 23:29:41

johny_lennon
Użytkownik

hehee ladna mi to rozgrzewka ale w sumie racja czlowiek jest takim dziwnym stworzeniem ze jak sie uprze  to nic go nie powstrzyma smile

#27 2006-02-06 23:37:19

MuGen
Użytkownik

Super akcja sie szykuje pisze sie na nią obiema rękami i nogami tez smile_big
WhiteDevil dzięki za cynk masz u mnie sake smile_big
Mój spis dopiero musze przygotować moge powiedzieć że mam tylko 189 GB ok.

#28 2006-02-06 23:47:50

Isao
Użytkownik

więc jeśli będa chętni i chociaż jeden TV to mogę zapewnić jedną konsolkę PS2 z PES'e (lub jakimiś inny tytułkiem to już osobna sprawa do dogadania) i dwoma padami...[kombinuje]

#29 2006-02-06 23:52:44

johny_lennon
Użytkownik

a jaka tak wszyscy wzucaja swoj spis to i moze ja wzoce:)
spis

#30 2006-02-06 23:55:31

FANSUBS
Użytkownik

ja bym się na to pisał tylko prosze o sprecyzowanie w jednym poście co? gdzie? kiedy? jak?

#31 2006-02-07 08:54:40

WhiteDevil
Użytkownik

Witam wszystkich niestety niezdążyłem wczoraj wrzucić spisu, jak narazie musze go zaktualizować ponieważ dawno tego nierobiłem jak narzie to posiadam napewno to co widnieje tutaj w rubryce 'polecam'. Jak updejtne to wrzuce link.

Chciałbym wam również przypomnieć że to niejest jakiś super zlot smile_big tylko mini zlocik w prywatnym domu więc jeśli chodzi o jakiś turniej w ps czy nawet na kompie to niebardzo szczeże mówiąc mi się to widzi , chciałbym przedewszystkim aby zlocik głownie dotyczył wymiany anime no i podstawową żeczą bedzie pogadanie, wymina informacjy poznanie się pogawędzenie na temat anime itp. Nie chciałbym aby to spotkanie przerodziło się Bóg wie w co że np. jedni będą ciupać a drudzy będą patrzyć ze ślinką w buzi jak oni to robią smile_big . Oczywiście jeśliu nibędzie dużo ludzi to zaś niewidze żadnych przeciwskazań byłbym nawet za (jeśli chodzi o PS2 to posiadam z kartą pamięci i jednym dualem oraz tv, lecz praktycznie zero gier smile ) więc jeden problem zgłowki smile .

~Obiwanshinobi To będzie spotkanie towarzyskie głównie wymiana i rozmowy towarzyskie jeśli nawet niebędzie za wiele ludzi to nic się niestani9e mnie osobiście będzie cieszyć każda osoba która się zjawi smile_big ,

~dareczeq Jeśli to możliwe to uaktualnij spisik jak najszybciej , ja też postaram się tak zrobić smile_big,

~Kuna_kun A chcesz by była smile_big ,

~MuGen Pamiętaj im więcej tym lepiej smile_big jak możesz to wrzuć kiedyś spisik smile ,

~FANSUBS Jeśli chodzi co, gdzie, jak, kiedy to narazie masz w pierwszym poście wmiare rozwoju sytuacji i propozycji będziemy wszyscy wspulnie ustalać szczeguły ,

Ktoś jeszcze napisał coś o planie dnia , więc jak na dzisaj planujemy taki rozwój sytuacji :
-Spotkanie pogaduszki,poznanie się,
-Wymiana anime i poglądów,
-Ewentualnie pociupanie w coś, wypicie po kawusi czy co ino, smile_big
Wraz ze wzrastajacą ilością ludzi chętnych będziemy ten plan zmieniać , więc sie niebujcie smile .

PS. Jeśli ktoś widział by coś jeszcze ciekawego to prosze o propozycje od tego jest ten post, tylko poroszę was pamiętajcie że jednak mamy troszkę ograniczone środki smile_big .

Pozdro WD.

#32 2006-02-07 12:50:00

FANSUBS
Użytkownik

OKI THX ZA ODP.[respekt]

#33 2006-02-07 21:44:24

Obiwanshinobi
Użytkownik

IluvYaaAll napisał:

jakoś nie umiem grać na PC w nic innego prócz FPS'ów...

Zacytowałem dla ciągłości, bo się wypowiem w ogóle nie na temat (tzn. darujcie sobie krytykę, bo już się sam skrytykowałem). Przepraszam, ale chyba lepiej dać upust wzburzeniu, niż psuć sobie wątrobę, a nie chcę zakładać wątku specjalnie do narzekania. Zacząłem ci ja dziś HALO - Combat Evolved na PC (od dawna byłem go ciekaw) i jestem zniesmaczony. TO ma być ten genialny FPS, jeden z ważniejszych w dziejach gatunku? Ktoś sobie ze mnie robił przez te lata jaja. Czy to jakaś klątwa, czy konsolowe FPSy muszą być takie niedorobione? Na każdą jedną łyżkę miodu - co najmniej jedna łyżka dziegciu. Pomijam skandaliczną - jak zwykle - jakość konwersji, ale na kopa w dupę zasłużył choćby człowiek odpowiedzialny ze dźwięk - czyli tak, jak w Project Snowblind (ten przynajmniej przyzwoicie skonwertowano). Jak to widzę (i słucham tego), prawie się cieszę, że nikt nie wyskoczył z konwersją Killzone'a i nie chce mi się wierzyć w te cuda na kiju opowiadane o Black.
Aż sobie chyba znów zainstaluję Soldier of Fortune 2 - ci Chińczycy (i Chinki) modlący się w swej chińskiej mowie do chińskiego boga po tym, co się im zrobiło, ten typunio na statku krzyczący jeszcze po odstrzeleniu mu głowy (sic!) z shotguna, to krojenie twarzy zwłok bagnetem... Ech, mimo ubogiej tzw. fizyki i głupoty założeń - w SoF2 można się wyżyć po takiej bidzie, jak Halo.
A co się tyczy propozycji dot. emulatorów - uczyniłem ją, bo to łatwo przygotować dysponując byle jakim PCtem. Nie twierdzę, że z tego powinien się zrobić turniej.

#34 2006-02-07 21:54:22

WhiteDevil
Użytkownik

Witam co do wcześniejszej umowy tutaj jest spis. :d robiłem go na szybcika więc wybaczcie smile_big

~Obiwanshinobi Jak chcesz ciupnąć w coś naprawde dobrego to polecam F.E.A.R. na PC i np. God of War na PS2.

#35 2006-02-07 22:20:32

Obiwanshinobi
Użytkownik

FEAR - dziękuję. Może za trzy miesiące i 30 lat, jak będę miał mocniejszy PieC. God of War - hehe, jak sprawię sobie PS2, czeka DMC i DMC3, MGS3.

#36 2006-02-07 22:31:00

johny_lennon
Użytkownik

no widze ze wymieniles ~Obiwanshinobi mocne tytuly smile
ja mam takie szczescie ze posiadam ps2 i te tytuly juz lyklem:P
a co do PieC'a to nie wazne jaki bysm mial sprzet to itak zawsze jest za wolny placze

#37 2006-02-07 22:42:59

WhiteDevil
Użytkownik

johny_lennon napisał:

no widze ze wymieniles ~Obiwanshinobi mocne tytuly smile
ja mam takie szczescie ze posiadam ps2 i te tytuly juz lyklem:P
a co do PieC'a to nie wazne jaki bysm mial sprzet to itak zawsze jest za wolny placze

Nie mój piecyk smile_big

2gb ramu ddr
64b 3200+
gf6600gt
340gb

smile_big respekt Ps. No tak MGS3 ale to trzeba lubić jak ja zaczołem to musiałem wziąś wolne w robocie smile

Ostatnio edytowany przez WhiteDevil (2006-02-07 22:43:53)

#38 2006-02-07 22:54:12

Obiwanshinobi
Użytkownik

WhiteDevilNie mój piecyk smile_big

2gb ramu ddr
64b 3200+
gf6600gt
340gb

Ps. No tak MGS3 ale to trzeba lubić jak ja zaczołem to musiałem wziąś wolne w robocie smile[/quote napisał:

Pozazdrościć, ale sam zobaczysz na ile starczy Ci zapasu mocy (oby na długo). Co do MGS3 - trudno nie być pod wrażeniem tej gry, ale oglądana suchym okiem (siccum lumen) budzi pewne moje zastrzeżenia. Otóż nie wydaje mi się, aby przyszłość grania leżała w tej stronie (film, a z rzadka momenty grywalne). Pooglądać, jak Snejku zamiata Ocelotem mogę, jeśli to ładnie zrobione, ale wolałbym jakoś na to wpływać.
Z takich bajek polecam Beyond Good & Evil (coś jak Zelda, ale i jak MGS - naprawdę!)

Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-02-07 23:12:12)

#39 2006-02-07 23:14:50

johny_lennon
Użytkownik

no dokladnie za pol roku juz twoja moc spadnie o polowe
ico fajna gierka chodz spodkala sie ze niezrozumienie grona konsumentow
shadow of the colossus prequel tego jeszcze lepsza gierka

#40 2006-02-07 23:26:24

Obiwanshinobi
Użytkownik

Niedocenienie przytrafiło się właśnie Beyond Good & Evil, chociaż wyszła na PC, a teoretycznie PCtowcy powinni być takich cacek wyposzczeni.

Stopka forum

© Animesub.info 2024