Nie jesteś zalogowany.
Wrzucam mój spis anime http://dareczq.desire24.com . Niestety nei aktualizowałem go już chyba z pól roku. Więc dużo serii, które widnieją jako nieskończone są już kompletne, mam także kilka nowych. Postarm się w najbliższym czasie to uzupełnić.
A będzie sake?[szpan]
ja tam wole w pes grac na padzie bo se nie wyobrazam jak to mozna grac na klawiaturze
Można. Niektórzy ludzie chowani na Fifach tak mają.
no pamietam jak z kumplem gralismy w world cup 98 na klawiaturze to po 2 godzinach dostawalismy juz takich skurczow palcow ze nie moglismy dalej grac
po 2 godzinach dostawalismy juz takich skurczow palcow ze nie moglismy dalej grac
Panie, co to są 2 godziny. Ręce się potrzebują rozgrzać. Dla mnie sukcesa klawiaturowych graczy w PESa są bardziej dowodem na to, że jak się człowiek zaprze, to go nic nie przeprze.
hehee ladna mi to rozgrzewka ale w sumie racja czlowiek jest takim dziwnym stworzeniem ze jak sie uprze to nic go nie powstrzyma
Super akcja sie szykuje pisze sie na nią obiema rękami i nogami tez
WhiteDevil dzięki za cynk masz u mnie sake
Mój spis dopiero musze przygotować moge powiedzieć że mam tylko 189 GB ok.
więc jeśli będa chętni i chociaż jeden TV to mogę zapewnić jedną konsolkę PS2 z PES'e (lub jakimiś inny tytułkiem to już osobna sprawa do dogadania) i dwoma padami...[kombinuje]
a jaka tak wszyscy wzucaja swoj spis to i moze ja wzoce:)
spis
ja bym się na to pisał tylko prosze o sprecyzowanie w jednym poście co? gdzie? kiedy? jak?
Witam wszystkich niestety niezdążyłem wczoraj wrzucić spisu, jak narazie musze go zaktualizować ponieważ dawno tego nierobiłem jak narzie to posiadam napewno to co widnieje tutaj w rubryce 'polecam'. Jak updejtne to wrzuce link.
Chciałbym wam również przypomnieć że to niejest jakiś super zlot tylko mini zlocik w prywatnym domu więc jeśli chodzi o jakiś turniej w ps czy nawet na kompie to niebardzo szczeże mówiąc mi się to widzi , chciałbym przedewszystkim aby zlocik głownie dotyczył wymiany anime no i podstawową żeczą bedzie pogadanie, wymina informacjy poznanie się pogawędzenie na temat anime itp. Nie chciałbym aby to spotkanie przerodziło się Bóg wie w co że np. jedni będą ciupać a drudzy będą patrzyć ze ślinką w buzi jak oni to robią . Oczywiście jeśliu nibędzie dużo ludzi to zaś niewidze żadnych przeciwskazań byłbym nawet za (jeśli chodzi o PS2 to posiadam z kartą pamięci i jednym dualem oraz tv, lecz praktycznie zero gier ) więc jeden problem zgłowki .
~Obiwanshinobi To będzie spotkanie towarzyskie głównie wymiana i rozmowy towarzyskie jeśli nawet niebędzie za wiele ludzi to nic się niestani9e mnie osobiście będzie cieszyć każda osoba która się zjawi ,
~dareczeq Jeśli to możliwe to uaktualnij spisik jak najszybciej , ja też postaram się tak zrobić ,
~Kuna_kun A chcesz by była ,
~MuGen Pamiętaj im więcej tym lepiej jak możesz to wrzuć kiedyś spisik ,
~FANSUBS Jeśli chodzi co, gdzie, jak, kiedy to narazie masz w pierwszym poście wmiare rozwoju sytuacji i propozycji będziemy wszyscy wspulnie ustalać szczeguły ,
Ktoś jeszcze napisał coś o planie dnia , więc jak na dzisaj planujemy taki rozwój sytuacji :
-Spotkanie pogaduszki,poznanie się,
-Wymiana anime i poglądów,
-Ewentualnie pociupanie w coś, wypicie po kawusi czy co ino,
Wraz ze wzrastajacą ilością ludzi chętnych będziemy ten plan zmieniać , więc sie niebujcie .
PS. Jeśli ktoś widział by coś jeszcze ciekawego to prosze o propozycje od tego jest ten post, tylko poroszę was pamiętajcie że jednak mamy troszkę ograniczone środki .
Pozdro WD.
OKI THX ZA ODP.[respekt]
jakoś nie umiem grać na PC w nic innego prócz FPS'ów...
Zacytowałem dla ciągłości, bo się wypowiem w ogóle nie na temat (tzn. darujcie sobie krytykę, bo już się sam skrytykowałem). Przepraszam, ale chyba lepiej dać upust wzburzeniu, niż psuć sobie wątrobę, a nie chcę zakładać wątku specjalnie do narzekania. Zacząłem ci ja dziś HALO - Combat Evolved na PC (od dawna byłem go ciekaw) i jestem zniesmaczony. TO ma być ten genialny FPS, jeden z ważniejszych w dziejach gatunku? Ktoś sobie ze mnie robił przez te lata jaja. Czy to jakaś klątwa, czy konsolowe FPSy muszą być takie niedorobione? Na każdą jedną łyżkę miodu - co najmniej jedna łyżka dziegciu. Pomijam skandaliczną - jak zwykle - jakość konwersji, ale na kopa w dupę zasłużył choćby człowiek odpowiedzialny ze dźwięk - czyli tak, jak w Project Snowblind (ten przynajmniej przyzwoicie skonwertowano). Jak to widzę (i słucham tego), prawie się cieszę, że nikt nie wyskoczył z konwersją Killzone'a i nie chce mi się wierzyć w te cuda na kiju opowiadane o Black.
Aż sobie chyba znów zainstaluję Soldier of Fortune 2 - ci Chińczycy (i Chinki) modlący się w swej chińskiej mowie do chińskiego boga po tym, co się im zrobiło, ten typunio na statku krzyczący jeszcze po odstrzeleniu mu głowy (sic!) z shotguna, to krojenie twarzy zwłok bagnetem... Ech, mimo ubogiej tzw. fizyki i głupoty założeń - w SoF2 można się wyżyć po takiej bidzie, jak Halo.
A co się tyczy propozycji dot. emulatorów - uczyniłem ją, bo to łatwo przygotować dysponując byle jakim PCtem. Nie twierdzę, że z tego powinien się zrobić turniej.
Witam co do wcześniejszej umowy tutaj jest spis. :d robiłem go na szybcika więc wybaczcie
~Obiwanshinobi Jak chcesz ciupnąć w coś naprawde dobrego to polecam F.E.A.R. na PC i np. God of War na PS2.
FEAR - dziękuję. Może za trzy miesiące i 30 lat, jak będę miał mocniejszy PieC. God of War - hehe, jak sprawię sobie PS2, czeka DMC i DMC3, MGS3.
no widze ze wymieniles ~Obiwanshinobi mocne tytuly
ja mam takie szczescie ze posiadam ps2 i te tytuly juz lyklem:P
a co do PieC'a to nie wazne jaki bysm mial sprzet to itak zawsze jest za wolny
no widze ze wymieniles ~Obiwanshinobi mocne tytuly
ja mam takie szczescie ze posiadam ps2 i te tytuly juz lyklem:P
a co do PieC'a to nie wazne jaki bysm mial sprzet to itak zawsze jest za wolny
Nie mój piecyk
2gb ramu ddr
64b 3200+
gf6600gt
340gb
Ps. No tak MGS3 ale to trzeba lubić jak ja zaczołem to musiałem wziąś wolne w robocie
Ostatnio edytowany przez WhiteDevil (2006-02-07 22:43:53)
2gb ramu ddr
64b 3200+
gf6600gt
340gb
Ps. No tak MGS3 ale to trzeba lubić jak ja zaczołem to musiałem wziąś wolne w robocie [/quote napisał:
Pozazdrościć, ale sam zobaczysz na ile starczy Ci zapasu mocy (oby na długo). Co do MGS3 - trudno nie być pod wrażeniem tej gry, ale oglądana suchym okiem (siccum lumen) budzi pewne moje zastrzeżenia. Otóż nie wydaje mi się, aby przyszłość grania leżała w tej stronie (film, a z rzadka momenty grywalne). Pooglądać, jak Snejku zamiata Ocelotem mogę, jeśli to ładnie zrobione, ale wolałbym jakoś na to wpływać.
Z takich bajek polecam Beyond Good & Evil (coś jak Zelda, ale i jak MGS - naprawdę!)Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-02-07 23:12:12)
no dokladnie za pol roku juz twoja moc spadnie o polowe
ico fajna gierka chodz spodkala sie ze niezrozumienie grona konsumentow
shadow of the colossus prequel tego jeszcze lepsza gierka
Niedocenienie przytrafiło się właśnie Beyond Good & Evil, chociaż wyszła na PC, a teoretycznie PCtowcy powinni być takich cacek wyposzczeni.