Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
mam taki poważny problem. nagrałem na płytkę DVD odcinki od 20 do 26 Neon Genesisa. i dałem jako płytkę wielosesyjną bo co będe marnować płytke jak zostało jeszcze 2.5 GB. i później dograłem sobie na nią GG Erolutions i kilka innych rzeczy. i teraz problem polega na tym, że jak otwieram płytkę przez exploratora windows to pokazuje mi tylko to co ostatnio dograłem, a NGE mimo że dalej jest to nie widać go! i nie mam jak sobie tych odcinków obejrzec teraz[cholera] próbowałem nawet otworzyc za pomocą Windows Media Playera ale tez pokazywalo tylko to co ostatnio dograłem. przez co mam otwierać płytkę. żeby było widać ten Neon Genesis Evangelion?. plis help[cholera][cholera][cholera]
może zamknij na tej płytce sesje powinno pomóc...
a jak nie chcesz w ten sposób to IsoBuster powinien poratować[cool]
pewnie jak nagrywales w nero to za drugim razem kiedy dogrywales wzioles ( start multisesion ) a powinnes ( continue multisesion ) i dlaatego nie widzi poprzedniej zawartosci dvd , niestety nie wiem co z tym fantem zrobic
ps ile wam sie udalo upchnac na plytke dvd ( bo na plytkach pisze 4,7 gb a mi sie udalo max 4480 upchnac )
no max 4,5 gb wiecej nie nagrasz bo z tym 4,7 to jest tylko taki bajer dla podpuchy
bo tam chodzi o system zapisu i to sie inaczej przelicza i w zeczywistosci wychodzi 4,5
Czesc. Nie wiem jak tam dziala to na DVD bo nie mam ale na normalnych płytach dziala. Weź włóż do czytnika tego DVD i zrób WŁAŚCIWOŚCI. I tam powinna bych zakładka VOLUMES. Wejdź w to i zmień wolumin na poprzedni albo na nastepny. Poprostu na ten przy którym nie ma nic. Ale powtarzam ze nie wiem czy tak jest na DVD bo DVD nie mam.
zrobię tak jak powiedział IluvYaaAll. a mam jeszcze jedno pytanko. jak nagrać film w nero na Video DVD razem z napisami? bo nero wczytuje wtedy tylko pliki filmowe a napisów nie chce. mówi że nie można otworzyć i dupa.
Potrzebuje pomocy(podczepiam sie do tego tematu zeby nie smiecic forum).
Chciałęm przegrać swoje anime z cd na dvd. Ale musze przegrac najpierw na dysk. No i niestety wyskakuje mi blad Zciagnalem sobie program badcopy pro ale to jest demo i nie dziala na plytach.
Prosze o pomoc.
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-02-12 22:14:48)
Przeczytaj regulamin najpierw.
Co do odzyskiwania danych z uszkodzonych płyt, polecam CDRoller.
Można go tez użyć do odzyskania danych z poprzedniej sesji na płycie.
Przeczytaj regulamin najpierw.
Co do odzyskiwania danych z uszkodzonych płyt, polecam CDRoller.
Można go tez użyć do odzyskania danych z poprzedniej sesji na płycie.
Jest to darmowy program??
WIem o co ci chodzi ale nie wiedzialem co zrobic a te forum jest mi najblizsze
jak chcesz miec wszystkie opcje to kup pełną wersję - coś takiego:d a ja sie dołączam dalej: wyzej zapytałem jak nagrac film na DVD Video i mieć w nim napisy?
jak chcesz miec wszystkie opcje to kup pełną wersję - coś takiego:d
To jest wersja 14 dniowa powinna dzialac
spróbuj to zgrać na HDD IsoBusterem jeszcze nigdy mnie nie zawiódł ten programik
Ostatnio edytowany przez IluvYaaAll (2006-02-12 22:02:43)
ok teraz mam inny problem. mianowicie mam nagrane na tej płycie 20 plików OGM. ale za nic w świecie nie mogę tego skopiować na komputer, próbowałem Iso Busterem, próbowałem normalnie to mi komp muli i muszę wyłączać procesy albo ewentulanie wyskoczy błąd CRC, w Nero próbowałem zrobić obraz też nic nie dało, przez MKVMerge nawet robiąć MKV na dysk też nie dało:D. macie jakiś pomysł jak to skopiować?
Strony 1