Nie jesteś zalogowany.
a dokladnie to chodzi mi o ang softsuby ktore wydala grup KAA. Byli tak mili i zorbilki to w mkv, wiec wyciagniecie napisow nie powinno byc zadnym problemem Jak by ktos mial ta wersje to prosil bym o przeslanie mi owych softow na meila, bede wdzieczny.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
to ja skorzystam z okazji i poprosiłabym do Wedding Peach albo skąd sciagnąc :D
AgA: Ang. napisy do Wedding Peach są na scriptclub.org
Jeśli nie jesteś zarejestrowana, to mogę ci przesłać.
Do R.O.D niestety nie ma, ale czemu nie skorzystać z subów 5Lay'a?
Z tego co pamiętam, oglądało się przyjemnie.
~AceMan, byłabym Ci bardzo wdzięczna za te suby, jeśli możesz to wyśli mi na meila, ponieważ nie jestem zarejestrowana na tej stronce, z góry dziekuje:)
Ostatnio edytowany przez AgA (2006-02-07 15:31:44)
AgA: To powiedz jeszcze do jakich epów i jaki format napisów, bo jest tego trochę do wyboru
od 2 do 51, <wiem sporo tego> najlepiej w txt , dziekuje
Hej waski, jeżeli nadal potrzebujesz tych napisów od KAA 'Read or die tv' to daj znać. Tak się składa,że posiadam od nich to anime, więc mogę ci wyciągnąć napisy i przesłać. Nie wiem tylko, czy już mnie kotś nie uprzedził,więc daj znać Pozdrowionka
AgA: Niestety, sprawdziłem te napisy, i żadne nie są w jakimś przyswajalnym formacie
Większość to po prostu spisane kwestie dialogowe, bez timingu itp.
Jedyne, jakie chyba nadają się do użytku to ssa, ale nie jest tego dużo. W każdym bądź razie, przesyłam co mam.