Nie jesteś zalogowany.
Podbijam
Kaze wydało na DVD Bleach Film 2-gi czyli:
Bleach: The DiamondDust Rebellion Anidb
W końcu zaktualizowałem listę o pozycje podane przez adi90a (dzięki). Dodałem też "Szum morza" (wydał Monolith), jakoś nam przemknął koło nosa.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Cytat z facebooka
Redline wydal po polskiemui na 2XDVD i BR szczegóły w magazynie
Jakkolwiek ja bym się wstrzymał z dodawaniem do listy aż będzie wiadomo o którego wydawce chodzi (BR w sensie BRRip? ).
Edit. Wydawca znany.
Ostatnio edytowany przez adi90a (2012-01-06 14:08:52)
Cytat z facebooka
Magazyn Arigato napisał:Redline wydal po polskiemui na 2XDVD i BR szczegóły w magazynie
Jakkolwiek ja bym się wstrzymał z dodawaniem do listy aż będzie wiadomo o którego wydawce chodzi (BR w sensie BRRip? ).
Edit. Wydawca znany.
Tylko nie oni
Tylko nie oni
Das Scheiße!
Fuck...
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
A w ogóle jest to jakoś dostępne w Polsce?
A w ogóle jest to jakoś dostępne w Polsce?
Pewnie będzie tak samo, jak było z 2 kinówką Bleacha. Kilka sklepów sprowadzi parę egzemplarzy i zobaczą, czy się sprzeda.
Pierwsza reakcja - o, kupię. Zaraz potem - ch*** tam kupię...
No nic, trzeba szybko pobrać wydanie od DBW.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Hm... ale to wyszło jakieś dwa miesiące temu xD.
Dopiszę później listy z odpowiednim zaznaczeniem, bo teraz na szybko nie znalazłem polskiego sklepu, który miałby to w ofercie.
Pierwsza reakcja - o, kupię. Zaraz potem - ch*** tam kupię...
No nic, trzeba szybko pobrać wydanie od DBW.
i od [lol-tan]
Quithe napisał:Pierwsza reakcja - o, kupię. Zaraz potem - ch*** tam kupię...
No nic, trzeba szybko pobrać wydanie od DBW.i od [lol-tan]
Wiesz, miałem obejrzeć ich wydanie, ale potem DBW wydało i lol-tan przegrał walkowerem. Nie mówiąc o tym, że sam chciałem to wydać...
Ostatnio edytowany przez Quithe (2012-01-07 03:06:31)
Wiesz, miałem obejrzeć ich wydanie, ale potem DBW wydało i lol-tan przegrał walkowerem. Nie mówiąc o tym, że sam chciałem to wydać...
[bodzio mode=on]
W takim razie to ty przegrałeś walkowerem, a lol-tan podjął walkę i mógł co najwyżej odpaść w przedbiegach
[bodzio mode=off]
True
Ale za to pewnie dostaniecie coś koreańskiego.
Mała aktualizacja przed końcem roku
Pokemon White: Victini i Zekrom/Pokemon Black: Victini i ReshiramPokemon AniDb White AniDb Black
Skarbczyk najpiękniejszych Bajek AniDb
Wydawcą jest tu MediaWay. Trochę przypadkiem znalazłem parę odcinków na youtube i nie mogłem sobie odpuścić ustalenia pochodzenia.
Żadna wersja Fullmetal Alchemist nie jest na licencji?
Wydawało mi się, że co najmniej jedna była ;>
Żadna wersja Fullmetal Alchemist nie jest na licencji?
Wydawało mi się, że co najmniej jedna była ;>
Chyba tylko licencja telewizyjna (i to na oba).
Na pewno Brotherhood było puszczone w telewizji Hyper. Z tego co pamietam pierwszy też, jednak nie mam co do tego pewności.