Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Zaintrygował mnie ten tytuł, jako że jest live action więc zapytuję się was, czy byłby ktoś zainhteresowany, bym zrobił napisy do ów filmu?
Ja byłbym zainteresowany:D
swietny pomysl :)prawde mowiac sam niedawno wyczailem ten filmik i mam zamiar go sobie sciagnac.
No, byłbym za:D
A słyszał kto o Saikano Live Action??
Ĺciągłem trailer, takie sobie. Aktorka w niektórych miejscach podobna, ale wątpię, czy co z tego wyjdzie. Naspzikowane grafiką komputerową.
Ja trailer tesz widziałem i spodobało mi się. Gdzieś czytałem(w zeszłym roku - listopad był), że premiera ma być 23 lub 26, ale nie pamiętam czy to był styczeń, luty czy inny miech. Więc ciągle czekam.[placze]
PS: A gdzie mogę znaleźć Grobowiec Ĺwietlików Live Action??
Ostatnio edytowany przez nuito (2006-02-24 22:23:01)
PS: A gdzie mogę znaleźć Grobowiec Ĺwietlików Live Action??
na boxie jest...
Whoooaaaa!!! Wkońcu obejrzałem ten film. Fakt, że jestem w posiadaniu go już jakieś 2 miechy, lecz dopiero dziś odważyłem się go obejrzeć. "Odważył"?? sobie ktoś na bank pomyśli. TAK, w moim przypadku tak, zdecydowanie po tym co zrobił ze mną film anime było to dla mnie sporym wyzwaniem.
Muszę stwierdzić, że mnie ten film wcale nie rozczrował. Przeciwnie - zrobił na mnie duże wrażenie, uważam ten film za zoś cudownego - jest tak samo dobry jak wersja anime. Przyznam się, że LIVE ACTION o wiele bardziej mnie wzruszył , więcej ryczałem przy niektórych scenach, oj więcej.
Co do głównych bohaterów mogę powiedzieć, że są oni bardzo podobni do tych z anime (Seita i Setsuko) i spisali się na medal.
Jak oglądaliście to opiszcie własne wrażenia, odczucia
Ostatnio edytowany przez nuito (2006-08-07 00:03:21)
Możecie podać namiar na ten film. Pamiętam, że anime o tym samym tytule po raz pierwszy i jedyny mnie, aż tak wzruszył.
bym zrobił napisy do ów filmu?
Chyba "do owego filmu", bo inaczej mało kto się skusi na owoce Twojej przyszłej pracy. Tłumaczowi znać język wypada.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-08-07 07:46:22)
Możecie podać namiar na ten film. Pamiętam, że anime o tym samym tytule po raz pierwszy i jedyny mnie, aż tak wzruszył.
Proszę bardzo Hotaru no Haka - torrenet
Strony 1