Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Po jakimś czasie postanowiłem ponownie obejrzec komedie LOVE HIMA.
Okazało się że w niektórych odcinkach jest taka zielona linia po przekontnej obrazu. Dokładniej mówiąc od lewego górnego rogu do prawej srony lekko w dół. Dodatkowo jeszcze jedna poniożej.
I tak w tym samym układzie w kilku odcinkach tegon serialu, króry miałem na DVD Verbatim.
Czy może mi ktoś powiedzieć co to jest i jak to usunać.
Dziękuje.
Heh, miałem coś podobnego w kilku AMV ściągniętych z animemusicvideos.org, więc sam się z chęcią dowiem skąd to się bierze.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
wydaje mi sie ze wina jest po stronie zainstalowanych kodekow ale to tylko moje dywagacje[baka]
Ja miałem podobny problem kiedy sam próbowałem coś zrobić żeby odbierało Love Hine w ogm. Bawiłem sie kodekami ( wtedy jeszcze nic na ten temat niewiedziałem ) i patrze jakiś filmik a tu pełno zielonych pasków. No to ja w szoku. Co by tu zrobić? I tak bawiłem się z godzinkę aż wpadłem na pomysł aby wszystkie kodeki odinstalować i zainstalować jakieś inne. Szperałem po necie i ku mojemu zdziwieni znalazłem klite codec pack. Zainstalowałem i voula wszystko było miodzio i odbierał mi też tą Love Hine w ogm. Byłem bardzo zadowolony i dumny z siebie. Przepraszam, że się tak rozpisałem :p A więc tobie radze zrobić to co ja w wyżej wymienionej historyjce
Dziękuje bardzo za wyjaśnienia.[papa] Obawiałem się że to może coś z płytą nie tak i będę musiał od nowa dościągać uszkodzone odcinki.
Dziękuje bardzo za wyjaśnienia.[papa] Obawiałem się że to może coś z płytą nie tak i będę musiał od nowa dościągać uszkodzone odcinki.
sprawdz sumy kontrolne plikow
Strony 1