Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
słuchajcie mam problem zciągnołem sobie przez torrenta całą serie Bakuretsu Tenshi ale niestety odcinki 01 i 03 są uszkodzone!! zassauem je jeszcze raz tym razem przez dc++ i co ten sam problem nie wiem o co biego 01 nie chce sie wogule włączyc a 03 ma taką zieloną kreske przez cały ekran i trwa około 3 minut ale zajmuje jak normalny odcinek.
Prosze was dajcie mi moze jakiegos linka do tych dwóch epizodów moze byc torrent,http,i ftp wszystko tylko nie edonkey!!!
z góry dzieki za pomoc
Ps. Ja mam wersje AonE ale jak ktos ma to moze byc inna np. Lunar lub RAW jesli taki istnieje
Wydaje mi się, że jest to sprawa kodeka, też miałem ten problem z jakimś filmem, o ile pamiętam to w moim przypadku pomógł kodek Matroska. Jak znasz grupę, która to subbowała to zerknij na ich stronę jakim kodekiem zakodowali te odcinki, ewentualnie można spróbować GSpot - ale czasem podaje, iż ma kodek, a mimo to błędnie odtwarza.
Sprawdź CRC pliku, jeśli jest takie jak oficjalne to plik nie jest uszkodzony i wina lezy raczej po stronie kodeków.
Matroske miłem nagraną ale szukałem innego kodeka i sld codec pack spasował w koncu wielkie dzieki za pomoc hehehe teraz moge w koncu oglądać
Strony 1