Nie jesteś zalogowany.
Właśnie, że tak nie było. Naruto nieprzerwanie leci od 2002 roku, pomiędzy odcinkiem 220 a 1 shippudena była tygodniowa przerwa, czyli taka, jak zawsze.
Wątpie, żeby przerwali emisje anime Bleacha, jak mówiłem, pewnie przeniosą na inną godzinę, albo powrócą latem i bez fillerów, tylko z akcją ostatniej sagi.
A czemu maja nie przerwac? Przeciez w mandze jest ostatni arc, wiec o czym mialoby byc anime?;x
No jest ostatni arc - wyszły z niego do tej pory chyba 3 chaptery, a kiedyś gdzieś czytałem, że ma mieć ich ze 200-300
Może ostatni będzie miał tyle, ile miał ten z Aizenem (85 % blicza).
Jak było dziesięciolecie Bleacha, czy coś w ten deseń, to Kubo mówił, że Bleach potrwa jeszcze kolejne 10 lat.
Ten arc będzie dłuższy niż ten z Aizenem! : D
Skoro chcą przerwać emisję anime, to pewnie za parę miesięcy będzie Bleach 2.
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2012-02-23 16:04:02)
Dla mnie Bleach skończył się, jak zapuszkowali sami-wiecie-kogo (żeby nie spoilerować ).
Dalej to już porażka i nawet nie zamierzam tego śledzić.
A tytuł będzie się ciągnął dopóki ktoś delikatnie nie zasugeruje panu Kubo, żeby zwijał interes, bo ludziom wybielacz już się przejadł, bo sam raczej nie zrezygnuje z nowych pomysłów, skoro nadal trzepie na tym kasę .
Bleach powinien się skończyć po pokonaniu Aizena - w mandze było świetne zakończenie, w anime dali fillery, które to popsuły. Wtedy powinna nastąpić przerwa lub koniec anime. A tak były fillery 'na doczepkę' aby Kubo skończył arc i historia z Xcution, która w sumie też jest na doczepkę i bardziej nadawałaby się na prolog (powrót mocy, nowe, lepsze Gotei, zapowiedź nowych problemów) niż epilog. Z zakończeniem po Aizenie anime mogłoby dostać sequel lub nie a teraz urwą od tak i będzie kupa jak zwykle.
Anyway, lepsza przerwa niż rok lub dwa fillerów xD
A co do nowego arcu w mandze to nie wiem co myśleć - Kubo zapowiadał kolejne 10 lat Bleacha a tu nagle wyskakuje z ostatnim arciem i to w takim stylu, że wszystko jest jasne od początku, jakby miałoby się skończyć w 50 chapach.
Przypominam wam, że są tematy o Bleachu
A Xella nie należy szturchać tak samo jak ledziuksa.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Czy wymienienie ich razem coś ma na celu? Czy to znaczy, że ten i ten ma status "zbyt głulpi do bana"?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Raczej status "oczekuje na bana" Wracamy do meritum tematu.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Najnowszy ep Nisemonogatari. Od teraz szczoteczka do zębów zawsze będzie mi się wydawała... erotyczna
Tasogare OtomexAmnesia
KwZ OF THE DEAD
Natsuiro no Kiseki (może)
Nazo no Kanojo X
Sankarea (którą będę też tłumaczył)
tyle póki co
Zależy co kto lubi Lagoon. Fate/Zero to zdecydowany pewniak sezonu. Brak Shirou zdecydowanie wychodzi serii na dobre. Oprócz tego ekranizaje dwóch całkiem niezłych mang - Nazo no Kanojo X i Tasogare Otome x Amnesia.
No i zapomniał bym o Unicornie (w końcu pojawi się Banshee:)), ale to tylko dla maniaków.
Ostatnio edytowany przez Tristan (2012-02-26 19:45:02)
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
Jak uważasz za najbardziej godne obejrzenia Zombie, to połowa z tej listy powinna Ci pasować.
Sakamichi no Apollon - to prawdopodobnie będzie porządna seria.
Fate/zero 2 - więcej akcji niż w 1.
Uchuu Kyoudai - to może być też niezłe, ale trzeba będzie sprawdzić.
Resztę trzeba będzie wpierw obczaić, bo wyglądają przeciętniawo.
Ostatnio edytowany przez Sado (2012-02-26 19:45:18)
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Ja tam czekam na Ozuma, Hyouka, TOxA, Eureka Seven Ao, KWZDK, Jormungand, Sankarea, Zetman, Accel World. Ciekawi mnie ten Jormungand, jak wyjdzie w praniu historia w stylu "Pan Życia i Śmierci".
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-02-26 19:48:24)
Zetman to dla mnie pewniak. Manga super, ale anime pewnie będzie przesączone cenzurą.