Nie jesteś zalogowany.
Btoom! chyba wezmę na warsztat (i pewnie z opóźnieniem). Trailer wygląda w miarę, różnorodne postaci, można się pobawić. Obaczymy.
Hu, Hu. czytam mangę i jeśli anime będzie w połowie tak dobre, to jest na co czekać.
P.S. tak ogolnie to witam wszystkich bo dawno mnnie tu nie bylo
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Quithe napisał:Btoom! chyba wezmę na warsztat (i pewnie z opóźnieniem). Trailer wygląda w miarę, różnorodne postaci, można się pobawić. Obaczymy.
Hu, Hu. czytam mangę i jeśli anime będzie w połowie tak dobre, to jest na co czekać.
P.S. tak ogolnie to witam wszystkich bo dawno mnnie tu nie bylo
A no, manga niczego sobie jest I nawet potrafi wciągnąć.
Niestety, ale anime prawdopodobnie będzie miało swoje zakończenie - a jak wiadomo zazwyczaj nie kończy się to najlepiej .
Potencjalna klęska urodzaju...
Sir_Ace napisał:Potencjalna klęska urodzaju...
co sezon tak mowicie
Bo co sezon jakieś dają.
Ale powaga, dużo ciekawych rzeczy się zapowiada. Z dziesięć tytułów planuję obczaić (dla porównania, w zeszłym sezonie planowałam obczaić ze dwa razy mniej). Plus na niektóre tytuły już jest niezły hype (chociaż hype to jest i na SAO, które dropnęłam po 3 epku, oh well).
Jojo's Bizarre Adventure... das gun be gud.
...moment, ktoś tu chyba nie wie co to znaczy "klęska urodzaju".
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2012-09-12 23:04:02)
co sezon tak mowicie
Powiedziałbym/Napisałbym, że mniej więcej co dwa. Na zmianę z "Co za " właśnie. Dla mnie urodzaj to trzy serie oglądane na bieżąco. W poprzednim sezonie miałem ponad dwa razy tyle. A jeżeli w nadchodzących dropnę mniej niż połowę zamierzonych do sprawdzenia, może być równie dobrze. Tylko szkoda, że nie będzie żadnego Gundama
co sezon tak mowicie
Śmiem twierdzić, że gatunek się wypalił.
Ty dulowaty userze!
A tam, z trzy kinówki wyglądają ciekawie
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ja z tego najbardziej liczę na initial d, Shinsekai yori i robotics;notes. A reszta to kontynuacje lub na próbę.
@down, dawniej wszystko było lepsze, bo radzieckie!
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-09-13 15:49:32)
Ok, spójrzmy, co tu mamy w dżapońskiej telewizji.
Gyrozetter - anime opowiadające o walce robotami, które transformują się z samochodów - Hmm, gdzie ja już o tym słyszałem, mój drogi Optimusie?
Litchi DE Hikari Club - po opisie zapowiada się ciekawie.
Gintama - nowe odcinki, trzeba coś więcej mówić?
Busou Shinki - czyli jak promować ruchome moe-figurki, które wyglądają, jakby były zżynane z figmy.
JoJo's Bizzare Adventure - nic nie trzeba mówić.
To Love-Ru Darkness - lepiej poczekać na BD, bo jak mają zamiar zekranizować wiernie mangę, to będzie sporo solar-beamów w odcinkach.
Bakuman 3 - czyli przez ile czasu można rysować mangi.
Little Busters - dla fanów Visual Art's/Key.
Magi - czyli shota Alladyn wraz z Ali Babą wyruszają w wir przygód.
Girls und Panzers - das
BTOOOM! - zobaczymy, czy z tego "wybuchowego" tytułu nie wyjdzie czasami tylko głośne "pierdut".
Z kinówek nadal nic się nie zmieniło, nadal czekam wyłącznie na Asurę.
A co do waszych narzekań. Narzekacie jak stare dziadki, którzy mówią "Dawniej były lepsze czasy."
W tym roku ciekawie zapowiada się Zetman choć autorzy za bardzo starają się upchnąć mangę w dość przykrótkie 13 odcinków. Akcja fajna, miejscami dość brutalna. Mało pokazany wątek emocjonalny głównego bohatera, który bez porównania lepiej pokazany był w mandze. Może więcej pokażą w 2 sezonie lecz na to jest dość mała szansa.
W tym roku ciekawie zapowiada się Zetman choć autorzy za bardzo starają się upchnąć mangę w dość przykrótkie 13 odcinków.
W tym roku ciekawie zapowiada się Zetman choć autorzy za bardzo starają się upchnąć mangę w dość przykrótkie 13 odcinków. Akcja fajna, miejscami dość brutalna. Mało pokazany wątek emocjonalny głównego bohatera, który bez porównania lepiej pokazany był w mandze. Może więcej pokażą w 2 sezonie lecz na to jest dość mała szansa.
Mówimy o tym samym sezonie?
Valvado888 napisał:W tym roku ciekawie zapowiada się Zetman choć autorzy za bardzo starają się upchnąć mangę w dość przykrótkie 13 odcinków. Akcja fajna, miejscami dość brutalna. Mało pokazany wątek emocjonalny głównego bohatera, który bez porównania lepiej pokazany był w mandze. Może więcej pokażą w 2 sezonie lecz na to jest dość mała szansa.
Mówimy o tym samym sezonie?
Mówimy o tej samej bajce?
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
W tym roku ciekawie zapowiada się Zetman
To już w kwietniu miało premierę.