Nie jesteś zalogowany.
marek2fgc napisał:Tak naprawdę nie ma większej różnicy między DVD a BD (Yamato). Tylko jak ktoś chce oglądnąć na dużym ekranie, to nie będzie miał rozmazanego obrazu.
Chyba chciałeś napisać rozdzielczość ekranu
Nie.
Plus nowy plakat valvrave pokazujący prawdopodobnie 2 antagonistów.
Edit: Dodatkowo nowy trailer
http://www.youtube.com/watch?v=QlJGzbAobgA
Są tam pokazane dodatkowe postacie i bardzo zachwycające swoją płynnością CGI.
@down: Jak dla mnie różnica jakości nie jest na tyle powalająca (czego oczekiwać po starym anime?), by ściągać odcinki wielkości 1,5GB (jedynie rozwalili mnie z odwzorowaniem kolorów, gdzie włosy paru bohaterów są czarne, a w wersji DVD są brązowe ).
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-12-20 21:12:47)
Drugi, tylko że tam ten miał nieco inną kolejność scen, poza tym specjalnie się nie różnią.
GG: 1677958
Co do Valvrare - "Mainichi Shimbun's Mantan Web site revealed some of the story details for the anime on Friday. The story is set in an era when 70% of the human race lives in space due to the development of space cities. Between two major powers — the Dorushia Military Pact Federation and the Atlantic Ring United States (ARUS) — there is a small neutral nation called Jiōru that has prospered economically. The protagonist Haruto Tokishima, a high school student who lives in Jiōru, encounters the mysterious humanoid weapon "Valvrave" when the Dorushia army invades"
Chwila, chwila. Dwa mocarstwa w kosmosie, a między nimi neutralne państwo zbijające hajs... skąd ja to znam?
Ostatnio edytowany przez Sado (2012-12-22 01:06:43)
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
up. Ty nam powiedz (napisz)
Gratka dla fanów Mirai Nikki, OVA w lipcu.
@up: Oczywiście, że LoGH. Tylko tam nie ma mechów.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-12-22 12:54:01)
To było pytanie retoryczne...
Czyli nowe animu o mechach będzie czymś na wzór połączenia LoGH-a i CG. Może być śmiesznie. Chyba będę oglądał.
Btw. gdzieś wyczytałem, że nowa seria Hayate się szykuje. ;/
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
No, jak ma wyglądać tak, jak ta ostatnia, to ja dziękuję...
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
Chwila, chwila. Dwa mocarstwa w kosmosie, a między nimi neutralne państwo zbijające hajs... skąd ja to znam?
Biorąc pod uwagę jakie studio za tym stoi i że główne skrzypce grają tam mechy od razu nasuwa się skojarzenie z Gundam Seed
Pojawił się trailer Corpse Party: Tortured Souls.
Będzie to czteroodcinkowa OVA.
Ostatnio edytowany przez FAiM (2012-12-22 21:13:13)
@Up.
Nawet może być fajnie .
Brakujące epki Kokoro Connect 30 grudnia.
Pojawił się trailer Corpse Party: Tortured Souls.
Będzie to czteroodcinkowa OVA.
Trochę szkoda, że nie będzie to seria telewizyjna. Jak widzę na zwiastunie, chcą przedstawić sporo historii z gry(przynajmniej początek), więc zapowiada się na to, że będzie tylko OVA...
Brakujące epki Kokoro Connect 30 grudnia.
Razem z Nekomonogatari to będzie co oglądać na koniec starego roku i początek nowego
Wszystkie 4 odcinki Kokoro Connect będą miały premierę 30 grudnia?! Hell yeah!
Dwie informacje:
1. Drugi film Gintamy został zapowiedziany na lato 2013 roku, jednakże w wywiadzie Seiyuu wątpili, czy uda się dotrzymać terminu ze względu na nadal niepoprawione błędy w historii filmu oraz na problemy zdrowotne mangaki.
http://myanimelist.net/forum/?topicid=535560
2. Film Mouretsu Pirates został zapowiedziany na zimę 2014r. (mam nadzieję, że chodzi o początek roku ;p)
http://myanimelist.net/forum/?topicid=534882
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-12-24 22:19:10)