Nie jesteś zalogowany.
Hayate no Gotoku! Cuties – Promotional Video
Ostatnio edytowany przez Gerard (2013-03-20 09:50:30)
Kontynuacja gównianego Hayate no Gotoku! Can't Take My Eyes Off You?
Niestety tak. W dodatku tytuł tej serii wziął się z tego, że seria w każdym odcinku ma się skupiać na innej bohaterce. News na ANN.
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2013-03-20 18:38:06)
Kontynuacja gównianego Hayate no Gotoku! Can't Take My Eyes Off You?
Hayate już był gówniany w trakcie 2 sezonu...
KieR napisał:Kontynuacja gównianego Hayate no Gotoku! Can't Take My Eyes Off You?
Czy ja wiem... Drugi sezon szedł jeszcze w miarę z mangą i kreska była do zniesienia. Ale pewnie Ci się nie spodobało, bo nie było gołych rori.
KieR napisał:Kontynuacja gównianego Hayate no Gotoku! Can't Take My Eyes Off You?
To już pierwszy mnie bardziej znudził od drugiego...
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Suma sumarum, Hayate było gniotem od samego początku. Dobrze, że tego nie oglądałem.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Mi tam Hayate się podobał aczkolwiek oglądałem tylko dwie pierwsze serie...
Haiyore! Nyaruko-san W - Latest Promotional Video
Houkago no Pleiades - Animated Film Announced
Uchouten Kazoku - Novel to Anime Adaptation by P.A. Works
P.A. Works' Uchōten Kazoku Anime Teaser Streamed
Katanagatari Rerun's Teaser Previews New Supercell, Piko Theme Songs
Toaru Kagaku No Railgun S Sequel Anime's New TV Ad Aired
2013 Dragon Ball Film's TV Ad Has Voice Cameo by Cell
Ostatnio edytowany przez Gerard (2013-03-22 08:51:35)
Podsumowując - będzie coś w tym sezonie ciekawego?
Podsumowując - będzie coś w tym sezonie ciekawego?
Tak
<KieR> robotic notes bylo niezle
@Akashi7, może będzie, ale mało (pojęcie względne ). Ogólnie sam spróbuję: Shingeki no Kyojin, Devil Survivor 2 (mam wrażenie, że skaszanią ;P), Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru, Toaru Kagaku no Railgun S, Valvrave, Aku no Hana. Pewnie niektórzy sie cieszą z sequela Yondemasu Yo Azazel-san.
Czyli bardzo słabo. Można dać jeszcze szansę Majestic prince (tytuł debilny i pewnie będzie na poziomie innego mecha anime z poprzednich sezonów (o dziewczynach walczących z najeźdźcami z kosmosu), tylko zapomniałem tytułu), Suisei no Gargantia i Asian Risshiden no Shima Kousaku.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-03-23 13:14:37)
Zapowiedziano 3-cią kinówkę nanohy http://myanimelist.net/forum/?topicid=574503
Zwycięscy 12-go Tokyo Anime Award Link
Śmiech na sali, panowie .
>Kuroko no basket
Didn't expect to laugh that hard this early in the morning
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Czy tylko ja mam wrażenie, że Japońce mają coraz gorszy gust // co do wybierania zwycięzców zaczynając -_- ,do tworzenia nowych serii kończąc [brakuje im już tej pomysłowości co kiedyś, więc teraz idą na skróty] Np. animu nie ma żadnej fabuły,ale jak dodadzą echii lub bishów to widownia męska/żeńska i tak wiwatuje
Ostatnio edytowany przez max-kun (2013-03-24 16:35:03)
Już dawno stwierdziłem, że Japończycy nie mają pojęcia o robieniu animu.
No, przynajmniej wybrali pani Kanno za najlepszą muzykę.
Hmm... Może na anime roku to za dużo, ale ja osobiście uważam Kuroko no basket za bardzo dobrą serię. Fabuły w takim animcu nie ma się co doszukiwać, ale ja się bawiłem przednio. SAO też nie było złe, gdyby nie schrzanili drugiej połowy z czystym sumieniem mógł bym ją wsadzić do mojej top listy
WTF? To zdanie zabrzmiało co najmniej dziwnie...
Ostatnio edytowany przez SiwyCZR (2013-03-24 17:31:10)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Hmm... Może na anime roku to za dużo, ale ja osobiście uważam Kuroko no basket za bardzo dobrą serię. Fabuły w takim animcu nie ma się co doszukiwać, ale ja się bawiłem przednio. SAO też nie było złe, gdyby nie schrzanili drugiej połowy z czystym sumieniem mógł bym ją wsadzić do mojej top listy
Yyy... nie. SAO już w początkowych odcinkach stało się strasznym gniotem, drugą połową tylko to potwierdziło. Sam pryz Kuroko się nawet bawiłem, ale na pewno nie nazwałbym tej śmiesznej bajki (której bliżej do supermocy niż serii sportowej, ze stadem biszołnenów) dobrą.
WTF? To zdanie zabrzmiało co najmniej dziwnie...
Bo taka prawda.
Z ubiegłych 2 sezonów chyba tylko Shinsekai Yori nadawało się do oglądania. A co do nagród - ...
Ostatnio edytowany przez Sado (2013-03-24 17:50:32)
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Z ubiegłych 2 sezonów chyba tylko Shinsekai Yori nadawało się do oglądania. A co do nagród - ...
Ale z tego co w tym temacie wypisujesz oglądałeś znacznie więcej, jak to rozumieć?
Wg mnie Shinsekai Yori było najlepsze - zdecydowanie. Oglądać się dało kilka serii bez jakiś zgrzytów. Jeśli dla ciebie tylko to, a oglądałeś kilka, to już nie napisze jaki się wniosek nasuwa.