Nie jesteś zalogowany.
Zapowiedziano 2 sezon Free! https://twitter.com/isuzu55/status/427387510100987904
Niezłe perełki monitorujesz.
Na malu się dowiedziałem o tym przez przypadek. Btw dla mnie to żadna perełka. Zależy dla kogo xdx
...a poza tym uważam że Toaru Majutsu no Index powinno dostać kolejny sezon.
The goddess of victory is waving her underwear in your faces!
Fritz Josef Bittenfield
Na oficjalnej stronie Broken Blade pojawiła się informacja o ważnym ogłoszeniu 2 lutego.
Goro Miyazaki zabiera się za kolejną kultową powieść.
Tym razem to Ronja, córka rozbójnika, premiera na jesień.
Ma to być seria TV więc możemy mieć nadzieje, że nie wyjdzie z tego to samo, co z Ziemiomorzem.
LINK
Ostatnio edytowany przez wtas (2014-02-01 00:00:04)
Goro Miyazaki zabiera się za kolejną kultową powieść, ale tym razem robi z tego serie TV.
Miejmy nadzieje, że nie wyjdzie z tego to samo, co z Ziemiomorzem.
LINK
Dlaczego ciągle wypominają mu ten film? Po "Makowym wzgórzu" uważam, że idzie w dobrym kierunku. Tylko mam nadzieję, że CG nie będzie zwalone.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-01-31 23:59:40)
wtas napisał:Goro Miyazaki zabiera się za kolejną kultową powieść, ale tym razem robi z tego serie TV.
Miejmy nadzieje, że nie wyjdzie z tego to samo, co z Ziemiomorzem.
LINKDlaczego ciągle wypominają mu ten film? Po "Makowym wzgórzu" uważam, że idzie w dobrym kierunku. Tylko mam nadzieję, że CG nie będzie zwalone.
Ale przy "Makowym Wzgórzu" można powiedzieć, że pilnował go tatuś, a przy "Ziemiomorzu" go nie było.
Moim zdaniem przy "Ziemiomorzu" za bardzo chciał i wyszło jak wyszło.
Na pewno inaczej by mi się to oglądało, gdybym nie znał pierwowzoru.
Mahōka Kōkō no Rettōsei - PV, ANN
Siblings Tatsuya (Yūichi Nakamura) and Miyuki Shiba (Saori Hayami) are designated as the Weed and Bloom, respectively. Tatsuya is a young man who always has a farsighted expression, and Miyuki is a young woman who feels far more for her brother than sibling love. Since the day the two entered the gates of the elite school, the establishment's peaceful days have become chaotic.
Zapowiedziany film Initial D ma być pierwszą częścią trylogii.
More:
http://myanimelist.net/forum/?topicid=827017
Koreański MMORPG - Blade and Soul jako anime już na wiosnę.
Źródło:
Emisja Soul Eater Not! już w kwietniu!
Ryuugajou Nanana no Maizoukin - A-1 Pictures
>> PV 30sec<<
>> PV 15sec<<
>> PV2<< [NEW!]
Emisja już w kwietniu.
Ostatnio edytowany przez FAiM (2014-02-07 16:51:33)
Koreański MMORPG - Blade and Soul jako anime już na wiosnę.
Źródło:
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … e-by-gonzo
Blade & Soul brings the world of Asian martial arts fantasy to life in this massively multiplayer online universe. Enter a lush world drawn from myth and legend, and bursting with action and intrigue!
Based on the distinctive visual style of acclaimed artist Hyung-Tae Kim, Blade & Soul combines martial arts inspired combat and Qing Gong action! Good and evil clash in a story of betrayal, revenge, battling factions, and warring gods.
Create your hero. Hone your martial arts skills. Unlock the secrets of Qing Gong. Choose your faction. Conquer your enemies. Bring honor to your clan.
You will have your revenge.
Ostatnio edytowany przez Gerard (2014-02-07 21:39:54)
Tamako Love Story - KyoAni
>> PV <<
>> PV2 << [NEW!]
>> PV2 Tamako CM << [NEW!]
>> PV2 Mochizō CM << [NEW!]
Premiera w japońskich kinach już 26 kwietnia.