Nie jesteś zalogowany.
@up: dzisiaj jest premiera trzeciego odcinka, premiera czwartego będzie 4 lipca, a 5 odcinek zaplanowano na jesień.
@up: dzisiaj jest premiera trzeciego odcinka, premiera czwartego będzie 4 lipca, a 5 odcinek zaplanowano na jesień.
Plus dwa - trzy miesiące oczekiwania na BD-rip, o ile się nie mylę
Z tego co pamiętam początkowo nowe odcinki miały się pojawiać co pół roku, ostatecznie jednak pomiędzy 1. a 2. był rok przerwy a na 3. faktycznie musieliśmy czekać dwa lata, więc jak twórcy mówią, że w tym roku wypuszczą resztę to ja odpowiadam: "jak zobaczę to uwierzę".
Ostatnio edytowany przez Animazon (2015-05-02 19:56:44)
marek2fgc napisał:@up: dzisiaj jest premiera trzeciego odcinka, premiera czwartego będzie 4 lipca, a 5 odcinek zaplanowano na jesień.
Plus dwa - trzy miesiące oczekiwania na BD-rip, o ile się nie mylę
3 BD ma wyjść 26 czerwca .
Będzie sequel Saenai Heroine no Sodatekata.
<źródło: http://www.saenai.tv>
Ostatnio edytowany przez FAiM (2015-05-03 13:49:41)
http://i.imgur.com/WdnJhsPl.jpg
Będzie sequel Saenai Heroine no Sodatekata.<źródło: http://www.saenai.tv>
Cieszę się
Tu macie jedyny dobry powód do oglądania Owari no Seraph.
A tak bardziej serio… jest schematycznie, a mimo to… całkiem dobrze? Tak czy siak ogląda mi się to całkiem nieźle.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-05-04 16:58:07)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Pierwsze PV bajki God Eater.
Moim zdaniem wypada bardzo słabiutko. Dziwaczna grafa/kreska, jestem na nie.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Pierwsze PV bajki God Eater.
Moim zdaniem wypada bardzo słabiutko. Dziwaczna grafa/kreska, jestem na nie.
Nie wszystko musi być różowe, okrągłe i słitaśne, aby było uznane za dobre
Już nie biorę pod uwagę twojej awersji do ufotable.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Kamiyan3991 napisał:Pierwsze PV bajki God Eater.
Moim zdaniem wypada bardzo słabiutko. Dziwaczna grafa/kreska, jestem na nie.Nie wszystko musi być różowe, okrągłe i słitaśne, aby było uznane za dobre
Już nie biorę pod uwagę twojej awersji do ufotable.
Dlaczego różowe i słitaśne? Po prostu nie podoba mi się dziwna wymiksowana warstwa graficzna. Albo robią bajkę, albo grę. A do ufotable w sumie awersji nie mam, bardziej do nowego Fate.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
To PV zalatuje Picture Drama.
Można mieć spore nadzieje, że GOD EATER od Ufotable będzie bardzo dobrym anime.
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … &aid=10842
Tylko te postacie jakoś dziwnie wyglądają.
To PV zalatuje Picture Drama.
Odniosłem dokładne takie samo wrażenie. Mi osobiście nietypowa kreska nie przeszkadza, już bardziej się boję o samą jakość animacji - w zaprezentowanym materiale wszystko jakieś takie statyczne się wydawało a ruchy ust zero jedynkowe. Szczerze mówiąc jestem mocno zdziwiony, że ufotable chce zaryzykować nową wizję artystyczną, do tej pory sądziłem, że ta ekranizacji dla nich łatwy i tani (choć może pod tą nietypową kreską próbują ukryć niski budżet) sposób na zarobienie na fanach gry, którzy obejrzą niezależnie od jakości serii.
Jestem zwolennikiem eksperymentowania, a Ninja Slayer to hit sezonu pod tym względem.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Jestem zwolennikiem eksperymentowania, a Ninja Slayer to hit sezonu pod tym względem.
Chyba dla hipsterów i znawców, którzy chwalą się oglądaniem czegoś, czego normalny zjadacz chleba nawet kijem nie tknie.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
No, dobra pod względem nietypowości animacji/kreski to może i numer 1, ale oglądać tego na trzeźwo się nie da.
Yagami_Raito8920 napisał:Jestem zwolennikiem eksperymentowania, a Ninja Slayer to hit sezonu pod tym względem.
Chyba dla hipsterów i znawców, którzy chwalą się oglądaniem czegoś, czego normalny zjadacz chleba nawet kijem nie tknie.
Czyli twoje klimaty
Yagami_Raito8920 napisał:Jestem zwolennikiem eksperymentowania, a Ninja Slayer to hit sezonu pod tym względem.
No, dobra pod względem nietypowości animacji/kreski to może i numer 1, ale oglądać tego na trzeźwo się nie da.
Po pijaku ponoć też średnio.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Animazon napisał:Yagami_Raito8920 napisał:Jestem zwolennikiem eksperymentowania, a Ninja Slayer to hit sezonu pod tym względem.
Po pijaku ponoć też średnio.
Wchodzi po kilogramie ciastek.