Nie jesteś zalogowany.
Netflix startuje w Japonii we wrześniu, mają też bodaj dostęp do Hulu, o ile pamiętam + oczywiście NicoNico.
Prawdę mówiąc nie wiem, ale skoro nawet u nas jest VOD i planuje wystartować Netflix, to na pewno Japończycy mają do wyboru jakieś anime prócz filmów i seriali aktorskich. Chociaż wątpię, aby było to popularne skoro w telewizji leci tego od groma, więc każdy może sobie nagrać wybrany tytuł.
Ciekawa sprawa, że na każdym torku z naszymi relkami jaki udostępniałem na dzień dobry 1/3 to były japońskie ip, więc z tym łatwym dostępem nie jest tak do końca jak by się wydawało.
Ostatnio edytowany przez ill (2015-08-19 14:43:26)
GG: 1677958
Nie mogę nigdzie znaleźć tematu więc piszę tutaj: date a live movie mayuri judgment według myanimelist film już "wyszedł" - wiem że pare dni dopiero mineło, ale czy można gdzieś obejrzeć już ten film online za darmo ? obojętnie jaka wersja językowa (eng,jap)
Nie mogę nigdzie znaleźć tematu więc piszę tutaj: date a live movie mayuri judgment według myanimelist film już "wyszedł" - wiem że pare dni dopiero mineło, ale czy można gdzieś obejrzeć już ten film online za darmo ? obojętnie jaka wersja językowa (eng,jap)
nie. filmy z reguły są dostępne dopiero kilka miesięcy po premierze, po wydaniu go na płytach BD i DVD.
nie. filmy z reguły są dostępne dopiero kilka miesięcy po premierze, po wydaniu go na płytach BD i DVD.
To kiepsko :/ Mam nadzieje że jednak do końca września już obejrzę, a i tak pewnie co tydzień lub dwa będę sprawdzać czy się coś może pojawiło
wtas napisał:nie. filmy z reguły są dostępne dopiero kilka miesięcy po premierze, po wydaniu go na płytach BD i DVD.
To kiepsko :/ Mam nadzieje że jednak do końca września już obejrzę, a i tak pewnie co tydzień lub dwa będę sprawdzać czy się coś może pojawiło
Z reguły czeka się 6 lub 9 miesięcy od premiery kinowej na wydanie dvd/bd. Trochę sobie posprawdzasz.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Dimension W w styczniu, za animację będzie odpowiadać Studio 3Hz i ORANGE:
『Dimension W』PV第1弾
Premiera Owarimonogatari - 3 października. Ma być nadawany w tym samym czasie, jak teraz Charlotte. Źródło: japońskie blogi.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-09-10 00:37:19)
Nie mogę się doczekać i już odliczam każdą milisekundę Owarimonogatari XD
To historia jeszcze z czasów szkolnych? W którym miejscu czasowo jest umiejscowiona?
To historia jeszcze z czasów szkolnych? W którym miejscu czasowo jest umiejscowiona?
Historia z trailera dzieje się po Neko: Shiro/Oni i przed Otori.
Ostatnio edytowany przez reddd (2015-09-10 19:07:34)
Straszne, nie ma co oglądać na zimę. Jedynie Owarimonogatari, ale też bez szału...
@up: Nie wiem, jak na zimę, ale podczas jesieni nie będę narzekać.
Kidou Senshi Gundam: Tekketsu no Orphans
Schwarzesmarken
Owarimonogatari
Lupin III
Young Black Jack
One Punch Man
Noragami Aragoto
Garo: Guren no Tsuki
World Trigger: Isekai Kara no Toubousha
Druga kinówka Gundam: The Origin
Jeszcze sprawdzę ten spin-off Hokuto no Ken
@up: Nie wiem, jak na zimę, ale podczas jesieni nie będę narzekać.
Kidou Senshi Gundam: Tekketsu no Orphans
Schwarzesmarken
Owarimonogatari
Lupin III
Young Black Jack
One Punch Man
Noragami Aragoto
Garo: Guren no Tsuki
World Trigger: Isekai Kara no Toubousha
Druga kinówka Gundam: The Origin
Jeszcze sprawdzę ten spin-off Hokuto no Ken
Dla mnie zima jest jak jest zimno.... czyli od września. Ale nadal nie widzę tu nic ciekawego.
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2015-09-10 20:17:39)
Animazon napisał:To historia jeszcze z czasów szkolnych? W którym miejscu czasowo jest umiejscowiona?
Historia z trailera dzieje się po Neko: Shiro/Oni i przed Otori.
Pierwsza historia "Ougi Formula" rozgrywa się kilka miesięcy po "Onimonogatari", a ostatnia "Ougi Dark" zaraz po egzaminach na uniwersytet.
GG: 1677958