Nie jesteś zalogowany.
Jeśli te japońskie napisy są wzięte z tego samego suba co ang to lepiej je sobie darować, nie są oryginalne a wykonał je ten sam człowiek co angielskie.
GG: 1677958
Czemu śmiesznie? Odcinek 2 był opóźniony o tydzień (tak jak kilka innych odcinków anime) z powodu trzęsienia ziemi. 3 odcinek normalnie jutro powinien być. No chyba, że coś się wydarzy.
Designer postaci to ta sama osoba(mogę się mylić) co w anime Guilty Crown widziałem już dawno temu projekty(albo mylę z czymś co jeszcze nie wyszło)
Przypomniałem sobie a właściwie znalazłem
Chodzi mi o coś innego a dokładnie o Beatless
max-kun napisał:K projekt dostanie kolejne anime, zatytułowane: K: Seven Stories ANN
O czym by to miało być?
O męskiej miłości.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
chyba nie ma o tym założonego tematu więc napiszę tutaj
5 odcinek Twin Star Exorcists już wyszedł, jeśli jest tak jak na mal-u - anime jest robione na podstawie mangi to nadal nie zrobiona nawet 4 chapteru ... (jak dla mnie) w porównaniu do mangi, poziom anime jest ...
chyba nie ma o tym założonego tematu więc napiszę tutaj
5 odcinek Twin Star Exorcists już wyszedł, jeśli jest tak jak na mal-u - anime jest robione na podstawie mangi to nadal nie zrobiona nawet 4 chapteru ... (jak dla mnie) w porównaniu do mangi, poziom anime jest ...
Nie trzymaj nas w napięciu! Powiedz, co oznaczają te kropeczki po spacji?
Bo "według mangi" nie oznacza "zgodnie". Mogą sobie w ogóle zmienić kolejność i tyle. Sam na razie widziałem 4 epki, bo tyle jest od [Glue], i ten animiec jest dość dziwny. Genearlnie trafia się nawet strawny 3 ep, po którym jest usypiający 4. Pewnie w dwóch kolejnych wyjdzie, czy coś z tego będzie, ale trzeba poczekać na nierakowe video (CR plz, na to się patrzeć nie da).
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2016-05-04 19:20:24)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
To już pewne – Egzorcyści dostaną 50 odcinków... dżizas...
Crunchyroll
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Crunchyroll
Biednyś, w co żeś się wpakował. Dropiecie?
Będziemy dzielnie walczyć przez najbliższą dekadę.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
A dziwić się że aż tak wleką się z adaptacją treści(historii) z mangi... A i tak pewnie może z połowę zrobią chapterów.
Na fansubdb jest wpisane, że nowy Arslan ma mieć tylko 8 odcinków. W sumie to dość prawdopodobne, bo zostało im tylko jedno oblężenie.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Na fansubdb jest wpisane, że nowy Arslan ma mieć tylko 8 odcinków. W sumie to dość prawdopodobne, bo zostało im tylko jedno oblężenie.
Taa, ma być 8, a pod koniec sierpnia na miejsce Arslana wchodzi Nanatsu no Taizai z 4 odcinkami.
Joker Game ep 7 -> 6:27 kolejny miły Polski akcent