Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Z niektórymi z tych ocen bym się nie zgodził (Speed Grapher najlepszym trillerem? sic!), ale ogólnie rzeczy biorąc wygrały tytuły, których możnaby się spodziewać Air dostał 2 nagrody
.
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-03-04 08:35:47)
Moim zdaniem, tym razem nie było żadnego na prawdę dobrego anime poza Air i Kumo no Mukou, Yakusoku no Basho.
Nie dziw więc, że wyniki i nominacje są jakie są.
Nie ma już takich tytułów jak wcześniej, czyli m.in. Texhnolyze, GitS SAC i 2nd GiG, Innocence, FMA, Monster.
Zdziwiło mnie ze AIR dostał TYLKO 2 nagrody Jak dla mnie te anime pobiło wszystkie w poprzednim roku.
ja widze dla School Rumble 4 nagrody Best Anime Overall ,
Best Comedy Anime , Best Male Character , Best Female Character z czego sie ciesze bo naprawde Anime przypadĹo mi go gustu
CieszÄ siÄ takĹźe z dwĂłch nagrĂłd dla Air'a
ale szczerze mĂłwiÄ
c , nie ma co mĂłwic , widocznie dla Jury'orĂłw te Anime zaslugiwaly na Nagrody w swojej kategorii^^
Ostatnio edytowany przez Tion (2006-03-04 12:05:25)
Osobiście Air mi się podobał, więc z tych dwóch nagród się cieszę, chociaż jak dla mnie Kumo było anime roku 2005. A tak wogóle to trzeba by sprawdzić zasady przyznawania tych nagród
Zdziwiło mnie, że Air dostał jakiekolwiek nagrody. Paweł, nie wszyscy mają takie gusta jak ty.
Oczywiście, że nie każdy ma takie gusta jak ja i wcale tak nie twierdzę dlatego podkreśliłem, że "JAK DLA MNIE".
Strony 1