Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Mam pytanie czy to jest darmowe i czy tylko d sie tam tak poruszac tymi stzalkami??[wstyd] Bo jeszcze nie wiem a wiem ze troche osob w to gra:P
nie znam tego ,co to jest?
spam nad spamami jakiego świat nie widział.
Ostatnio edytowany przez almisael (2006-03-11 01:06:03)
fajne to chociaż ?
Nie dla mnie ;]
przejrzałem jeden temat tam co miał 300 stron i gdzie dzieci kłóciły się o jakieś zasady, których nie skumałem.
Dla mnie fajnnie sie prezentuje ta gierka:] Bo ma wygląd mangowy:)
to zapodaj jakiegos scrreena albo info ? o tej gierce?
Jednak pograłem i mało ciekawa jest ale może tylko na początku[baka] Bo zbytnio nie wiem łozo chozi[placze] Ale moze jak będzie wiadomo o co chodzi to może być fajniutka:P
hmmm...Gaia mówicie...Gram w nią już mniej więcej od roku. Wprawdzie miałam momenty, kiedy mi się znudziła ale zawsze do niej wracam (a zwłaszcza ostatnimi czasy). Co można robić na Gai? Można łowić ryby, a później sprzedać je w sklepie lub Marketplace i za nie dostajemy Goldy (czyli pieniążki), a za te pieniążki możemy kupić jakieś fajne ciuszki, gadżety itp dla naszego avatarka (czyli postaci). Na Gai możemy też rozmawiać na forum lub Gildiach z innymi postaciami (za posty też dostajemy Goldy:P).
I w dużyymm skrócie to by było na tyle. Ogólnie gierka fajna. Polecam i zapraszam do grania;)
"Na Gai możemy też rozmawiać na forum lub Gildiach z innymi postaciami (za posty też dostajemy Goldy)."
i dlatego są tam tematy z tysiącami jedniozdaniowych postów.
Ostatnio edytowany przez almisael (2006-03-14 01:34:25)
Strony 1