Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Mam prośbę do użytkowników forum ,ale trochę nie wiem jak to napisać ale spróbuje tak.
Chodzi oto że Neon Genesis Evangelion które mam nie posiadam, nie ma 3 ostatnich epizodów, wersje którą posiadam jest w języku japońskim z wbudowanymi polskimi napisami(to chyba nazwa wersji ,ostatnio nie kumam bo zdycham:
[basaka].NGE.-01-.Angel.Attack!.RENEWAL.(osloskop.net))
Kuknąłem na osloskop.net ale nie wiem do jakiego to programu:(
sprawdze to rano bo tak się źle czuje że ide spać
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2006-03-14 23:53:25)
TAk, pomocy umieram
[basaka].NGE.-01-.Angel.Attack!.RENEWAL.(osloskop.net))
Kuknąłem na osloskop.net ale nie wiem do jakiego to programu:(
Osłoskop podaje sumy kontrolne linków ED2K
a mówią po ludzku chodzi o program eMule lub eDonkey (ew. Shareaza)
i BTW, raczej nie polecam ci hardków od Basaki (nie pamiętam na 100% ale ich wydanie End of Evangelion było nędzne )
Imperare sibi maximum est imperium
i BTW, raczej nie polecam ci hardków od Basaki (nie pamiętam na 100% ale ich wydanie End of Evangelion było nędzne )
No nie przesadzajmy, kolego. Wcale nie nazwałbym go nędznym. Nie jest rewelacyjne, ale na pewno nie nędzne.
http://www.mininova.org/tor/85691
umiesz korzystac z torrenta ??
no cóż brakuje mi tylko 3 odcinki. więc nie widzę powodu by pobierać całą serie
A co do linków ED2K mam Shareaze ale nie wiem co z tymi likami się robi proszę puszcie.
Przecież w torrencie wystarczy odznaczyć te odcinki których się nie chce. Wtedy będe sięściągaćtylko te wybrane przez ciebie. Czy to takie trudne?
co do torrenta. To wystarczy zaznaczyc jakie chcesz ściągać pliki i po sprawie. A co do ED2K to np. emule i w tym programie wklejasz link
polecam ten program do wyciagania plikow BitComet ja nim zawsze sicagam i nie ma zadnych problemow [okej][okej]
Wiem że może was to wkurzy ale mało kapuje mam 39 stopni gorączki i nic nie kapuje do tego w cholerę innych rzeczy z zdrowiem , spać nie mogę, wam dupę chyba zawracam. Kurcze chyba jednak nie zobaczę końcówki NGE. Jeszcze raz przepraszam ale jak jestem chory czasami robię się irytujący.
PS. nawet pisanie idzie mi z trudem ale mam wolne to anime oglądam
Strony 1