Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Chciałem się dowiedzieć czy w naszym kraju są jakieś dobre magazyny anime i manga. Kiedys było Kawaii. Teraz nie wiem co szukać proszę o pomoc.
Teraz nie ma żadnych
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Teraz nie ma żadnych
Takich typowych nie ma. Gdzieś na necie widziałem jakieś ziny, ale ich nie sprawdzałem, więc do do zawartości to się nie wypowiem.
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-03-22 01:23:21)
Był jeszcze Mangazyn ale on przetrwał tylko 1 rok - mimo że ich odwiedzałem w redakcji
Jakiś czas temu były jakieś plotki że Wanek chciałoby wydawać Polski "NewType". Osobiście w to nie wierzę.
Jeszcze by nam Waneko zbankrutowało!... tfu. nie powiedziałem tego!!!
A jeśli już miałby być jakiś w Polsce to najchętniej wybrałbym "Shonen Jump".
Tak... To chyba jest nasze ciche marzenie...
To może załóżcie sobie redakcję i wydawajcie takowy magazyn hyhyhyhyhy
To może załóżcie sobie redakcję i wydawajcie takowy magazyn hyhyhyhyhy
Dobry pomysł Ale najpierw daj nam fundusze.
"Gdybym był bogaty" ale niestety nie jestem
Takich typowych nie ma. Gdzieś na necie widziałem jakieś ziny, ale ich nie sprawdzałem, więc do do zawartości to się nie wypowiem.
Na stronie manga.pl co dwa miesiące wydawany jest bardzo fajny zin, w którym są nowości z anime i mangi, recenzje [w najnowszym numerze m.in. Paradise Kiss, Tristia Błętkitna Wyspa, Yami to Boushi to Hon no Tabibito]. Poza tym bardzo fajne artykuły np. o marności w hentai na przykładzie tentacli i o współczesnych otaku Polecam naprawdę warto ściągać i przeczytać. To wszystko oczywiście macie za darmo ;]
Strony 1