Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
16 kwietnia w USA będzie mieć premierę gra stworzona na licencji tej popularnej serii anime wydawcą będzie Bandai (które wydało również między innymi DBZ, Digiomny).
Sądząc po screenach i zapowiedziach może z tego wyjść dość ciekawa pozycja.
Gra z tego co mi wiadomo ma zostać wydana na PS2...
zapowiedź: tutaj
screeny: tutaj
oficjalna strona gry: http://www.champloo-game.com/
mam jakiegos SC po japonsku, i jesli to to ma wyjsc, tylko przetlumaczone, to ja dziekuje. gre ratuja tylko glosy bohaterow z anime, reszta to kaszana jakich wiele/malo (?).
nie wiem czemu nie robia takich gier na starego potrzciwego "pieca" żałuje i zbieram powoli ale to bardzo powolo na ps2 albo xboxa
ciekawe czy kiedys wyjdzie dragon bal naruto ....na pc:(
Heh, to nastepna do kolekcji jak kupie psx2 Do niedawna mnie nie obchodziła ta konsola, mojego tarego poczciwego psx'a oddalem kuzynowi z kilkaoma grami a reszte zostawilem na emulator bo jak moglbym sie rozstać z Crash Bandicoot'em,
FF VII i kilkanasie innych.
Po zobaczeniu jednak Naruttimate Hero 2 pomyslalem ze msuze to mieć! Chyba tak zrobię... kupie konsole dla jednej gry a potem aby nie miec wyrzutów sumienia sciągnę kilka/dziesiąt/set.
Grał ktoś może w jakąś część Gundama z tego co słyszałem dość ciekawy jest...
Tak samo jak FMA świetny RPG polecam sprawdzić...
[cytuj]Po zobaczeniu jednak Naruttimate Hero 2 pomyslalem ze msuze to mieć! Chyba tak zrobię... kupie konsole dla jednej gry a potem aby nie miec wyrzutów sumienia sciągnę kilka/dziesiąt/set.][/quote]
Ja kupiłem swoją dla dwóch w sumie (FFX i MGS:2), ale teraz tego nie żałuje choć trochę ona kosztowała wtedy...
IluvYaaAll juz Ci mowilem ze mam kilka gier z serii Gundam
FMA , Gundam , Naruto < te gry sa bardzo dobrze zrealizowane i godne polecenia
Strony 1