Nie jesteś zalogowany.
Tak z ciekawości pytanie. Ofc nie dla mnie tylko w imieniu kolegi się pytam xP
O samym anime można powiedzieć dość mało. Komedia ecchi (i głównie ecchi), oparta na krótkiej (bo jednotomowej) mandze (którą znaleźć można tu)... Może lekko loli, ale... I tak miejscami śmieszne.
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-03-27 16:29:07)
ponawiam pytanie RiXeDa bo zastanawiam sie czy nie zacząć ściagać pierwszego odc.^_^ POZDRO ^_^
Ecchi? No ja nie wiem...;)raczej nie dopatrzyłem się scenek (a może już mam wypaczony umysł po Shuffle![baka]), co do loli to się zgodzę... Rewolucja to nie jest... ja sie za to raczej nie zabiore:P
Ja spróbuję. Napisy do pierwszego odcinka powinny trafić na stronę do końca tygodnia.
hmm... mam pytanko na AniDB piesze że anime ma cztery epki, a są wydane tylko trzy może mi ktoś powiedzieć czy wyszły tylko trzy, czy jeszcze ma się pojawić czwarty
Ostatnio edytowany przez lightning (2007-05-24 20:30:27)
hmm... mam pytanko na AniDB piesze że anime ma cztery epki, a są wydane tylko trzy może mi ktoś powiedzieć czy wyszły tylko trzy, czy jeszcze ma się pojawić czwarty
Wyszły już wszystkie epki ale ostatniego jeszcze nikt nie przetłumaczył
Podajcie mi linka ftp to ja będzie fajne to jutro będą napisy xD
nikt nie bije na alarm, ze ten temat podpada pod "Niech ktoś przetłumaczy..." i powinien zostac zamkniety, ciekawe dlaczego, a moderatorzy spia.