Nie jesteś zalogowany.
Ja tarzałem się po ziemi podczas sceny w składziku (kto oglądał, ten wie o co chodzi:P) ogólnie mam bardzo pozytywne wspomnienia po tym anime:D polecam każdemu
ja rowniez polecam to anime jak i odcinek specjalny czyli tak jak by 13 odc do serii[okej][okej][okej]
Dla mnie też Anime posprzątało można bylo sie posmiac , a i takze nie zabralko romantycznych stosunkow miedzy dziewczynami i chlopakami no i zwierzakami z ludźmi
Super anime można się uśmiać do łez. Polecam każdemu kto jeszcze tego nie oglądał
i takze nie zabralko romantycznych stosunkow miedzy dziewczynami i chlopakami no i zwierzakami z ludźmi
Hehehe pamiętam tą scene z tym grubasem i z niedźwiadkiem, hahahahaha ale sie wtedy uśmiałem:D:D:-D
Nie no anime bdb:D Tylko koniec taki dziwny ale na serio jedno ze śmieszniejszych:]
Ostatnio edytowany przez Zell ff8 (2006-04-03 18:22:47)
na poprawę humoru to anime jest jak lekarstwo, zgadzam się z wami te sceny z niedźwiedziem i składzikiem były rozwalające (omało nie umarłam ze śmiechu:-D
Tylko ten 13ep "Thirteen Erolutions" to byĹa poraĹźka miaĹem nadziejÄ na coĹ 'ciekawego'...
A tu sie okazaĹo, Ĺźe zrobili jakiegoĹ soft hentajca...
No ale cóş za caĹoĹÄ bdb jak nic naprawdÄ idzie siÄ nieĹşle ubawiÄ
Hehehe pamiętam tą scene z tym grubasem i z niedźwiadkiem, hahahahaha ale sie wtedy uśmiałem:D:D:-D
To był jeden z najlepszych motywów w tym anime.
Wogóle ta seria rozbawiła mnie jak żadna inna, dawno się tak nie uśmiałem , a ten niedżwiadek to był szczyt. Druga w nocy a ja na całego w śmiech i oczywiście z rańca było [ostrzezenie]od starszych.
Ostatnio edytowany przez nuito (2006-03-30 22:47:24)
Tylko ten 13ep "Thirteen Erolutions" to byĹa poraĹźka miaĹem nadziejÄ na coĹ 'ciekawego'...
A tu sie okazaĹo, Ĺźe zrobili jakiegoĹ soft hentajca...
Zgadzam siÄ i autorĂłw podduszam (by potem ich spaliÄ i poszatkowaÄ)
hmm , szczerze mowiac 13ep eRo odradzam , do Serii nic nie wnosi , a dla wrazliwych moze popsuc wizerunek ... 12 epow + OVA + ewentulanie dla zadnych wiekszej wiedzy Omake erOLution na wlasna odpowiedzialnosc +18 of course ( sam mam 16 < phiiiiiiiiiiii >
Ostatnio edytowany przez Tion (2006-03-31 00:01:05)
A skąd najlepiej to anime ściągnąć.
Anime rozwala pomijając walory intra:))przynajmniej jego początku scena w składziku i z niedzwiedziem to mistrzostwo.Trzy małpki daja rade:)
A skąd najlepiej to anime ściągnąć.
Polecam Ci harka od ASG - naprawdę fajnie zrobiony.
Anime slabe, gagi mzoe na poczatku smieszyly ale poznije juz byly nudne, zdeka niesmaczne niektore zarty, a ten 13 epek to porazka wylaczylem po 5 minutach tak samo jak oavka jesli ktos chce prawdziwa ostra komedie to FMP Fumoffu bedzie najlepszym wyborem:D
Owszem, Fumoffu rządzi, ale green green nie jest wcale złe... naprawdę dużo śmiechu... chyba pierwsze słysze żeby ktoś tego nie lubił, ja osobiście polecam:D
Nie kazdy musi to lubić. Ja osobiście nie trawie dragon balla:) gagi są niezłe. Ostatnio zdobyłem/ściągnołem 'onegai twins' daje rade ale do Love Hina dalekoooo:)