Nie jesteś zalogowany.
No to niech ktoś się otym wypowie^^. Wychodze także z pytaniem bo mam problem. Otóż na epków jest ponć 12 ale na jakiejś stronie doczytałem sie ze jednak 13. Jak to jest w końcu i jeśli takowy epek jest to skąd ściągnąć?
To klasyk są lepsze ecchi: Chociażby "He is my master", przy tym faktycznie można się rozerwać PS. Aligatorek ma podobne gusta do moich8-D
ard to powiedz jeszzcze skąd to wziąć^^
DearS fajna seria, moje pierwsze Anime jakie oglądnąłem ŚWIADOMIE (byłem bardzo podekscytowany po pierwszej nocy i 2 epkach, próbowałem rozłożyć to po jednym epku na dzień, ale pierwszego dnia wielka radość i podniecenie etc. )
Odcinków jest 12, ale jest tzw. 9.5 (8.5 lub 7.5), który jest dodatkiem i NIC nie wnosi do fabuły -> zapychacz? Nie wiem, ale takowy odcinek istnieje i z checią bym se ściągnął, jednak nie szukałem.
Polecam, mimo iż ma słabą ocenę i jakoś ogólnie po obejrzeniu czytałem opinie, że słabe etc.
Dobra sorka za off topic i takie tam, polecam i tyle
Ard sorry ale ja z natury jestem raczej lniwy i dlaetego rakie gupoty gadam. Coś am znalazłem już al e ściąne jutro bo teraz ściągam elmentar grad czy jak to tam.