Nie jesteś zalogowany.
Lubie duzo postaci ale najbardziej w Alucard z Hellsing'a; Inuyasha i Sesshomaru z InuYash'y no i Haji z Blood+
a ktore nie lubie to Uchiwa Sasuke i Sakura z Naruto
Ostatnio edytowany przez cieslak (2006-03-30 22:04:34)
Co do nielubianych postaci to sie z toba zgodze a lubiane to Luffy z One piece za swoja bezstresowosc i podejscie do zycia
Ostatnio edytowany przez Alpaga (2006-03-30 22:05:27)
Chidori z FMP jest najlepsza:D
Co do tych nielubianych to jakos mi sie nie przypomina nikt hmmmm....
Ostatnio edytowany przez robak (2006-03-30 22:06:36)
MojÄ ulubionÄ ostatnio postaciÄ jest Vash the Stampede z Triguna. KoleĹ jest chwilami rozbrajajÄ cy, chwilami odpowiednio powaĹźny, dowcipny, wyluzowany, szczery, no i fajnei sie ubiera:). Nie lubiÄ innej postaci z triguna, Legato Bluesummers. Ostatnio widzialem tak odpychajÄ cÄ postaÄ w FMA w osobie Endy'ego. A to byĹo dawnooo temu...
Ostatnio edytowany przez Jackie (2006-03-30 22:08:14)
Nie lubię innej postaci z triguna, Legato Bluesummers..
A kto go lubil mi od samego poczatku sie niepodobal
Ostatnio edytowany przez Alpaga (2006-03-30 22:10:12)
Największym kozakiem jest dla mnie Kon z BLEACHA a tak jest tez dużo:D Np. Gai sensei A ze słabych to może... Emiya z Fate-stay night Jakis taki bez wyrazu narazie. O właśnie Arry zapomniałem o ojcu ichiga też koleś bardzo śmieszny[respekt]
Ostatnio edytowany przez Zell ff8 (2006-03-30 22:16:01)
Ja lubię podobnie jak robak
Chidori z FMP
A pozatym to jeszcze lubie Ojca Ichiga i Renjiego z Bleacha
Obydawj są siebie warci:P
Lubię też Tego głównego bohatera z School Rumble (nie pamiętam imienia)
Nie lubię... no właśnie kogo nie lubię?:P
Największym kozakiem jest dla mnie Kon z BLEACHA
Racja zapomniałem o najważniejszym:P
Dorzucę jeszcze Don Kanonjiego za jego Bwhahahaha!
Ostatnio edytowany przez Arry (2006-03-30 22:16:00)
Morino z Onegai Teacher[okej] i Merle z Vision of Escaflowne(ach ta kotka)
a nielubiane... jeszcze sięzastanowię:)
Wiesz Alpaga, są osoby o dziwnych upodobaniach co do postaci. Poza tym zdarzaja sie też "źli nawróceni", jak Sloth z FMA, a jej na początku też nikt nie lubił, chociaż ma pewien styl. Niektórzy takiego Legato od razu by nie przekreślali, chociaz ja przekreśliłem. Zresztą tuz przed śmierciacos go jakby chwyciło, tylko nie jestem pewien co. Chęć sprawienia Vashowi bólu, czy moze sumienie. No ale to juz bardziej pasuje do tematu na haju. Sorki za zmianetematu ale lubie wyjaśniać sprawy.
Raczej wiekszość postaci anime oceniam po kresce (wszystkie panienki są moimi ulubionymi) jesli jednak juz zagłebiać się w charaktery to szczególnie lubie postacie kontrowersyjne i chaotyczne (z tym że bez przesady), zabawne sytuacje które powoduje styl ich zachowania zawsze wzbudzaja moją wesołość (zabawne sytuacje nie znaczą głupawki):
Admirał Sphoor z Banner of the Stars po niej jest Akabane Claude, Ikari Gendou i Sousuke z FMP (prawie o nim zapomniałem)
Dodatkowo uwielbiam rozmowy wszelkich dowódców z ich podkomendnymi tu przykładem są bracia Bibos i Adm. Trife z BoS.
Nielubie wszelkiego rodzaj gadających stworków, potworków, wróżek i innego drobnoustrojstwa, które plącze sie pod nogami bohaterów by nagle okazać sie przydatne i śmieszne zarazem.
Ostatnio edytowany przez opcy (2006-03-30 22:38:27)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
[cytuj]Lubię też Tego głównego bohatera z School Rumble (nie pamiętam imienia) [/quote]
Harima Kenji o tak ten chłop RULEZZZZZz i jeszcze Yakumo też z SR tak przy okazji 2 Kwietnia zaczyna się 2 sezon School Rumble !!! can't wait !
z innych lubianych to jest jeszcze
Maya i Aya, Mitsumi i Sochiro(czy jakoś tak), - Tenji Tenge
Kintaro Oe - Golden Boy (ten chłop to normalnie wymiata)
Sagara Sasuke i Tessa - Full Metal Panic
A nie lubię typów z takich anime:
Love Hina (kejtaro), Maburaho, OH my Goddest, Green Green i jescze inne których nie pamiętam- wiecie o co chodzi totalna ciota zostaje sumer typkiem... no bez przesady !!!
A z panienek: (ładne dupy ALE !!!)
Chidori - no bez kitu !!! albo go kochasz albo nie !!! zdecyduj się !!!
Naru - to samo...
kurde więcej nie pamietam...
Lubiane to , hmmmm wieleeee
Spike Spiegel - Cowboy Bebop < Sensacyjna
Edward Elric - FMA < Przygodowa
Harima Kenji- School Rumble(wymiata k?) < Komediowa
rOck-Lee - Naruto < Nawalankowa ^^
hmm mysle ze jeszcze bym znalazl ^^
a nielubiane <hmmm> nie przypominam sobie ^^
Ostatnio edytowany przez Tion (2006-03-30 22:40:38)
Ja najbardziej polubiłem wśród pań Chidori z FMP, Honoke z Suzuki[respekt], Mizuho z OT Asa z Shuffle".
Jeśli chodzi o panów...hmm, podam towarzysza Chidori - Sousuke(rozbrajał mnie czasami), Keitaro z Love Hiny(ma gość twardy łeb:-D)
Natomiast nie zabardzo polubiłem tą dziewczynę z Ikkitousen, nawet nie zapamiętałem jak sie nazywa[baka], Asuka z Evangeliona(czasem działała mi na nerwy)
A z panienek: (ładne dupy ALE !!!)
Chidori - no bez kitu !!! albo go kochasz albo nie !!! zdecyduj się !!!
Naru - to samo...kurde więcej nie pamietam...
Widze ze wolisz scenariusz prostolinijny albo po prostu rominsiadeł nie lubisz
Wiesz Alpaga, są osoby o dziwnych upodobaniach co do postaci. Poza tym zdarzaja sie też "źli nawróceni", jak Sloth z FMA, a jej na początku też nikt nie lubił, chociaż ma pewien styl. Niektórzy takiego Legato od razu by nie przekreślali, chociaz ja przekreśliłem. Zresztą tuz przed śmierciacos go jakby chwyciło, tylko nie jestem pewien co. Chęć sprawienia Vashowi bólu, czy moze sumienie. No ale to juz bardziej pasuje do tematu na haju. Sorki za zmianetematu ale lubie wyjaśniać sprawy.
po prostu nie lubie ludzi uleglych i poslusznych innym. Legato byl pod wplywem brata Vasha. Zbyt wielkim wplywem jak dla mnie...
Tessa to taka fajtłapa była a Sierżant sagara nie nazywał sie sasuke tylko Sosuke:P
Nie Sosuke ale Sousuke
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
A, jeszcze fajny jest Gatsu z Berserka. Twardziel...
[cytuj]Widze ze wolisz scenariusz prostolinijny albo po prostu rominsiadeł nie lubisz [/quote]
No akurat "Love Hina" mi się podobała ale te niezdecydowanie to mnie dobijało... gdyby nie koleżanki to chyba ta historia ciągneła się ja Brazylijski serial
I właśnie takich ludzi nie lubię "niezdecydowanych"
[cytuj]sasuke tylko Sosuke[/quote]
fakt za dużo Naruto i już widać efekty...
A co do Tessy to wie czego chce (buja się w Sousuke) kurde nie pamietam co tam było dokładnie bo dawno oglądałem... A to że jest fajtłapą to nie znaczy że jest bez wartości (chociaż to stanowi kłopot)
hmmm lubię:
Braci Elric (bardziej Eda) z FMA
z Bleacha to fajny jest ten hmm jak on ma...ten z laską co trenował Ichigo wiecie kto, Renji też ujdzie, hmm Kon w miarę, Orihime czasami powala ^^, i Yoruichi:D:D
Naruto to każdy jest na tym samym poziomie chociaż Ero-sennin...^^
FMP tak Sousuke Sagara...aaa i jeszcze Misato z NGE
z lasek co mi się podobają hmm Yoruichi w swej oryginalnej postaci z bleacha , naru z love hiny, Iriya z Iriya no sora ufo no natsu chociaż trochę taka tajemnicza i skryta w sobie. no
tych co nie lubię: Hinata z Naruto, Shizune z Naruto czasami, nerwicuje mnie pewna laska imieniem Yasuna z Kasimasi, zapychaczy naruto :D, Pokemonów, mayu mayu z KGNE, shinji z NGE jakiś taki tylko na koncu już był normalny i wszystko pasowało