Nie jesteś zalogowany.
Tak samo bardzo lubiałe Tatianę.
To pewnie lubisz też Ayanami Rei (z Evangeliona) i Eurekę (z Eureka Seven).
Wanderer napisał:Tak samo bardzo lubiałe Tatianę.
To pewnie lubisz też Ayanami Rei (z Evangeliona) i Eurekę (z Eureka Seven).
Eureka Seven nie widziałem, ale co do Evy, fakt, Rei lubię... właściwie to chyba jedyna osoba z Evangeliona, która przypadła mi do gustu, bo prawdę mówiąc Evangelion to jedno wielkie zbiorowisko nielubianych przeze mnie postaci. Shinji, laluś jakich mało (no balls); Asuka, wredne babsko, które całą serię mnie wku...; ojciec Shinjiego, łajdak bez uczuć co myślał tylko o sobie i swoim wielkim planie (takiemu łeb ukręcić); no i ta, jak jej tam, co miała pingwina i ciągnęła browara z lodówki, taka jakaś nijaka, co sama nie wiedziała czego chce.
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-04-03 01:23:14)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
no i ta, jak jej tam, co miała pingwina i ciągnęła browara z lodówki, taka jakaś nijaka, co sama nie wiedziała czego chce.
Misato Katsuragi chciała tego, co i ja - właśnie piwa. Dobre śniadanie, dużo kalorii.
Ja tam lubię takich porytych psychicznie bohaterów jak Nyuu/Lucy z Elfen Lied(za to że była oryginalna na swój krwawy sposób i mimo to potrafiła kochać), czy Kaede z SHUFFLE!(ten motyw z mieszaniem pustego garnku i te spojrzenie[tekst "Opieka nad nim jest sensem mego życia.", za ten atak na Ase[ tak miała na imię!?],za słowa "Ktoś taki jak ty...!Zasługuje na śmierć!!", za wtargnięcie do łoża Rin-a. wiem wiem dziwne ale szkoda że jej się poprawiło),jest tez połowa bohaterów z NGE bo ci to byli wykręceni do granic możliwości ale zarazem normalni. Ale Ren z DearS była fajna(jedyna dziewczyna z anime z czerwonymi oczyma, co mnie nie przeraża) i to tyle dziwnie[szalony], ale fajnie.
Ja powiem wam też lubię takie porypane osobowości... Może dlatego że sam mam troche porypane w głowie?.. ale zgadzam się Kaede rządzi (ta akcja z mieszaniem zupy w pustym garnku), uwielbiam taką schizę... Shingi też miał takie akcje, wpadał z jednej skrajności w drugą. Może dlatego jest jednym z moich ulubieńców:D Podobał mi się jescze ten z trzech braciszków w Samurai Champloo co pierwszy zginął, też niezły świr... Ale nie myślcie że tylko takie postacie lubię:D Moja ulubiona parka to w końcu Chidori i Sousuke (no może jeszcze Keitaro i Naru ale to bardzo podobne pary pod pewnymi względami) prócz tego jeszcze bede bronił Misato-san, ta babka mi się podoba:D
Keitaro ciekawe zaco. No gostek jest twardy tyle co on przezył dla niejednego było by zawiele /super pięść od Naru:) i mieczem od Motoko:)
Ulubione:
Eikichi Onizuka - GTO (wiadomo za co )
Natsume Shin - Tejou tenge (kozak, scena jego smierci mnie powalila)
Edward Erlic, Greed (Edziu za swoja postawę i charakter, a Greed za ten honor i odmiennosc)
Kuchiki Byakuya - Bleach (ten spokoj i wygląd )
Vash The Stampede - Trigun (gosc mnie rozwala pozytywnie
)
Natsume Maya - Tejnou Tenge (fajna dizewczyna^^)
Iori Yoshizuki - I"s (nie no, tego to nie trzeba tlumaczyc )
Nienawidzę:
Asuka - NGE (dziewczyna porypana XD)
Hayase - KGNE (przez nia Haruka miala wypadek, zdradzila przyjaciolke)
Ten typek z SR z "fryzem na grzyba" (strasznie mnie irytowal;p)
I jeszcze pare, ktore mniej denerwują ^^
Ostatnio edytowany przez Dabek (2006-04-04 00:35:11)
UWAGA! SPOILERY Z LAST EXILE!!!
Jeśli już chodzi o LE to moją ulubioną postacią jest tam Dio
Tu się zgodzę w 100% XD
UWAGA! SPOILERY Z LAST EXILE!!!
(aż żal było patrzeć w jak głupi sposób zginął).
SPOJLERY LAST EXILE CIĄG DALSZY!!!!
Nie jest wyjaśnione czy zginął czy nie Można tylko przypuszczać
Na necie widziałam taki fajny obrazek z mangi, który pokazywał, że on jednak żyje XD Oto on:
http://img238.imageshack.us/img238/6673 … 9458ss.png
No przecież widać kto to jest xD Już chociażby po cieniu XD Przecież zawsze istnieje jakaś szansa, że on jednak przeżył XD Cóż, ja, fanka Dio zawsze będę wierzyć, że on żyje XP
WiedziaĹem Ĺźe o kimĹ zapomniaĹem, Natsume Shin geniusz naznaczonej osobowoĹci. JeĹli chodzi o postacie w peĹni pozytywne to Taikun z Soul Hunter'a tak nagle znalazĹ siÄ w mojej pamiÄci.
P.S. Ichimaru Gin jest zajebisty
Ostatnio edytowany przez white_diem (2006-04-04 16:24:46)
Ja już napisałem tych, których lubię a teraz napiszę tych, któruch nie lubię:D
Pierwsze miejsce to bezapelacyjniej ma
Ikari Shinji - Evangelion
Ileż można mieć dziennie załamań?
drugie to
Chi - Chobits
Jak dal mnie zbyt słodka
A trzecie:
Ichimaru Gin - Bleach
Nie ma zbytnio zachęcajacej powierzchownosci;)
Ja jeszcze dodaje Jaken'a z InuYashy ta postac poprostu wymiata, ten kto to ogladal to anime ten wie dlaczego :D
hmmm fajny temat:P
sagara (bo potrafił rozwiązywać na swój sposób[hehe])
Vash the stampido(za huuumorek)
chidoripewnie (głównie za ten zwinięty wachlarzyk )
mugen(za charakterek)
mi jeszcze bardzo podobała się Luci (nyuu?) tylko mam jakieś takie mieszane uczucia co do tego tytułu (po obejrzeniu chodziłem przybity 3 dni)
no fakt Shin jest niezly - psyche to on ma rózno nierówna...
SPOILER KIMI GA NOZOMU EIEN
Ale Hayase?? ze zdradzial przyjaciolke?? i ze niby Haruka to przez nia miala wypadek??
ok gdyby go nie zaczepila mogloby byc inaczej, ale to nadal wina kierowcy.
To anime wlasnie dlatego jest takie dobre bo pokazuje jakie jest prawdziwe zycie - nigdy nie wiesz co sie stanie (gdyby Hayase byla wieszczka to by tego nie zrobila)
Wez pod uwage ze to tylko dzieki niej Takayuki jakos sie otrzasnal... Ja bym powiedziala raczej ze Haruka byla samolubna bo nawet nie chciala zauwazyc tego, ze prosi przyjaciolke zeby ja umowila z wlasnym ukochanym :/ i jakos zawsze mnie wkurzala swoja tchórzliwościa...
Life is a strange coincidence...
hmmm widze ze innych bohaterow mam ... :
Kuchiki Byakuya - Za jego Poteznosc XD i Zlosc ;p ale wnerwil mnie fakt na koncu (w mandze sie jeszcze beszczelnie usmiechnol :[ ) a mialo byc tak pieknie.....
Sasuke - Baaa bez Tej postaci Naruto bylo by niczym ;P Uwielbiam jego Ignorancje
w strone innych ;P (moze dlatego ze sam ja stosuje..)
Itachi - ta Postac poprostu wymiata ;P ....
Shinji z Eva - koles troche podobny z depresjami do mnie ;P powiedzmy... Troche...
Keitaro - Ten typek jest najlepszy.. ^^
Naru - Kobietka z charakterem ^^....
Midori (z green Green ) - hmmm .... kogos mi przypomina w realu...
Yosuke(z green green) - ten 1 mi sie nie podobal ale ten 2 ... ^^ fajny ;P
Byl tez tam taki Chlopok z Mai Hime tylko jak on mial ;P z Zoltasnymi wlosami XD lolz
Brat Mai(nie pamietam jak mial ) - Kolesia rozumiem w 100%....sam jestem ciezarem .....
Wnerwiaja mnie :
Sakura (Naruto)
Naruto (Naruto)
Asuka (NGE)
Ichigo (BLEACH)
Rukia (BLEACH)
Renji (BLEACH)
Kon (BLEACH)
Ino (NARUTO)
Mikoto (MAI HIME)
i jak przypomne sobie reszte to dopisze ;P ....
mnie najbardziej wpienia Karasume z school rumble[jezor] chyba gorszej osoby nie ma w innym anime
Nie kapuje czemu tak negatywnie odbieracie Asuke, w końcu miała się nawet dobrze po tym co przeżyła z dzieciństwie(kto widział to wie o co chodzi),choć na koniec się stoczyła.Ale i tak mi się podobała.
Mówiąc o tym typie z "grzybem na głowie" chodziło mi o Karasumę
Lain - oczywiscie, że to wina kierowcy. Ale Hayase wiedziała, że Takayuki sie śpieszy do Haruki, jednak zatrzymała go i wrecz zmusiła do kupienia jej pierścionka. Dziwna kobieta...Co do Haruki to zgadzam się, że była bardzo nieśmiała, ale właśnie w takich sytułacjach przyjaciółka powinna pomagać ;]
Ostatnio edytowany przez Dabek (2006-04-04 18:27:43)
Nie kapuje czemu tak negatywnie odbieracie Asuke, w końcu miała się nawet dobrze po tym co przeżyła z dzieciństwie(kto widział to wie o co chodzi),choć na koniec się stoczyła.Ale i tak mi się podobała.
ja do niej mam tylko to ze byla za malo wredna ;]
Lain - oczywiscie, że to wina kierowcy. Ale Hayase wiedziała, że Takayuki sie śpieszy do Haruki, jednak zatrzymała go i wrecz zmusiła do kupienia jej pierścionka. Dziwna kobieta...Co do Haruki to zgadzam się, że była bardzo nieśmiała, ale właśnie w takich sytułacjach przyjaciółka powinna pomagać ;]
Trochę zaspoilerowaliście chociaż delikatnie Ale moje zdanie na ten temat takie:
Co się stało to się stało i żyć trzeba dalej dlaczego inni mieli także cierpieć? Nie wiadomo także jak skończyłby Takayuki gdyby nie Hayase. Tutaj można długo się sprzeczać kto ma rację ale dla mnie anime skończyło się tak jak oczekiwałem i bardzo jestem z tego zadowolony.