Nie jesteś zalogowany.
a jeszcze dodam Junpei z Those Who Hunt Elves I i II i dla tych co ogladali to cool anime to psa i pande chociarz to byla jedna osoba a no i czolg{kto ogladal ten wie}
Lubei Asha, Misty, Brocka.
Nie lubię songo, Bulmy i wszystkich postaciz tego aniime, naruto, sasuke i Tsunade.
czytam kolejny post i ten koleś(hatake cham ) mnie wnerwia już 1 dnia to jakiś zbok kochający pokemony lol, zablokujcie go lub coś takiego. A ja osobiście lubię postacie z NGE, Alukarda (za ciagły rogal z mangi jest zabawniejszy),
główne postacie z Chrno Crusade (czemu umarli mogli wsiąść mnie!) no i chłopak z OT bo przeleciał cycata kosmitkę(też chce) a i może z Shakugan no Shana tą ognistą mgłę(jak on ja nazwał?) i tego jej kolesia.
Zgrzyt napisał:Główne postacie z Chrno Crusade (czemu umarli mogli wsiąść mnie!)
Bardzo [cenzura]wa dzienki.
Ech te spoliery... LoL się musi nauczyć takie rzeczy oznaczać albo kodować[madrala]
no to i tu swój grosik dorzucę na początek
UWIELBIAM:
Mugen (Samurai Champloo) - za całokształt + 10 punktów za odc. ze 'świętą trawą'[madrala]
Akabane (Get Backers)- za psychopatyczny optymizm, miły ton głosu i domyślność, wyrażaną słowami: "naruhodo, naruhodo" oraz za mobilność internetową (odc. z uczennicą), jak i niebywały zmysł estatyczny przy podawaniu jabłek
- odc. z pobytem G. w szpitalu
Iason Mink (Ai no Kusabi)- za to zimne, władcze spojrzenie, za zmysłowy głos przy zachowaniu 'kamiennej twarzy', no i za te białe kozaki i płaszcz z gigantycznymi naramiennikami
Eikichi Onizuka (Shounan Jun'ai Gumi)- za idiotyczną fryzurę i szczyt głupoty na podłożu innowacyjnym po niefortunnym zgoleniu głowy na łyso, przez nieuwaznego fryzjera
Alucard (Hellsing)- tego zafascynowanie chyba nie muszę tłumaczyć
Ed (Cowboy Bebop) - za grzybową sambe, nieprzeciętny intelekt, pozytywne zakręcenie i giętkość
Aika - za siłę kobiecości z niej emanującą, która pomaga w zwalczaniu podstawowych praw fizyki, w czasie poscigów (po rożnorodnym podłożu) i potyczek, kiedy to w miniówce i na szpilkach myka sprawnie, jak wielkanocny zajaczejk po łące
Hanajima Saki (Fruit Basket) - za niebywale tajemniczo-elektryzującą osobowość oraz za talent przy dekorowaniu toalet (kto ogladądał ten zrozumie)
Hotohori (Fushigi Yuugi)- za teksty w stylu: "znalezienie odpowiedniej kandydatki na moją żonę jest zadaniem niewykonalnym, gdyż nie ma osoby piękniejszej ode mnie"
Ishida Uryuu (Bleach) - za innowacje w dziedzinie posługiwania się bronią białą ( odc. z bitwą w parku, gdzie kolo dla wzmocnienia mocy przywiązał sobie miecz Ichiga do głowy)
Gwendel von Valde (Kyou Kara Manou) - za przywódczy umysł i za zdolności manualne ciasteczka i robótki ręczne -> miodzio
małe i urocze, czyli:
Shin-chan (Crayon Shin-chan) - za rymowanki, komentarze i wierszyki (oczywiście w polskim dubbingu):'Czy to rano, czy o zmierzchu, lubię tyłek mieć na wierzchu!','Jasne, zwal wszystko na aktorów! Sztuka była do kitu! Ostatni raz widziałem takiego gniota jak mama zrobiła ciasto!', czy gdy Shin-chan odbiera telefon podczas wojny rodziców'- Kochany mój Muczaczo borykam się z rozpaczą, bo mama tatę zbiła i limo mu nabiła, ma sińce też na skórze więc śpiewać będzie w chórze, sopranem czy też basem to się okaże z czasem.'
Kon (Bleach) - "You're Kon. You're cute and fuzzy, but you shouldn't be underestimated. You're crazy little fluffball"
John Woo (Read or Die) - za...'gołębie serce'
Kodama (Princess Mononoke) - kawaii!
...i na koniec grupowo:
=> Lina Inverse, Gourry Gabriev, Amelia(FOR JUSTICE!), Zelgadiss Graywords, czyli Sleyers w natarciu
=> normalnie zwariowaną The Yamadas family
=> drużyne Azumanga Daioh, ze szczególnym uwzględnieniem ciała pedagogicznego
Ostatnio edytowany przez L_u_s_t (2006-04-26 19:49:06)
Lust my dear Ty nie dorzuciłaś grosika,ale całą "górę grosza"
W więkoszości wybór popieram, chociaż Ishida mi osobiście nie podpasował - taki laluś trochę i stara się być cool. Popieram w 200% Gwendala i Hotohoriego, że tez ja o tym ostatnim zapomniałam
Pozdrowionka
Ostatnio edytowany przez Maggie (2006-04-27 00:17:15)
Początkowo myślałem, że rozwale monitor, ale skończylo sie na przerwaniu serii i usunięciu anime.
Dobrze, że nie na "przerwaniu ciąży i usunięciu płodu".
Ja tam preferuje langłidż
Jeszcze dodam, że "languiż" przez nosowe "an" (jak w słowie "awans"), z akcentem na ostatnią sylabę. I bardziej "intehnasjonal" niż "internasjonal".
Moja ulubiona postać to Sasuke z Naruto A nie subie sakury i ino ..
Oczywiście musiałem tu wpaść!
NAJBARDZIEJ NIENAWIDZĘ:
Team Rocket, Asha, Misti(....j wie jak to się pisało) i całej bandy Pokemonów.
Wszystkich postaci z BEDAMAN
Tego dziwnego, małego ludka z dużym łbem i wielkimi gałami z Shaman King.
A NAJBARDZIEJ LUBIĘ:
Pino z Ergo Proxy
Ergo Proxy z Ergo Proxy
Relenę Darlian, Duo Maxwella oraz Zechsa z Gundam Wing
Kanedę i cały jego gang z Akiry
Onizukę z GTO
Tachikomy z GITS SAC
NAJLEPSZE ANIME:
Animatrix - pewnie z tego względu, że mam wszystkie matrixy na DVD i jestem fanem tego.
Ergo Proxy - nie widziałem lepszego ANIME i pewnie długo nie zobaczę. A ta piosenka z czołówki.[okej]
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-07-13 12:09:11)
Te ktore lubie
Kurosaki Ichigo - Za to że nieda nikomu sobią pomiatać i zawsze musi postawić na swoim
Edward Elric - Za jego specyficzny charakter i reagowanie na słowo mały
Eikichi Onizuka - za idiotyczną fryzurę i szczyt głupoty
Natsume Maya - za jej dużą i małą formę
Natsume Aya - za jej osobowość
Te które nielubie
Sakura - poprostu mnie dziewczyna dobija
Pokemon - przez to że są dzikim stadem potworków
Asuka - dziewczyna z przesadną chęcią dążenia do bycia najlepszą
Te ktore lubie
Kurosaki Ichigo - Za to że nieda nikomu sobią pomiatać i zawsze musi postawić na swoim
Natsume Aya - za jej osobowośćTe które nielubie
Asuka - dziewczyna z przesadną chęcią dążenia do bycia najlepszą
"Kogo nazywasz malym jak jakies ziarnko ryzu, niewidoczne dla twych oczu?!" [okej]
ja tam znajde zawsze chodziasz jedną postać która mi się spodoba
a ogólnie gustuje w czarnych charakterach, szalonych, podążających własną drogą niszcząc wszystkie przeszkody itp.
Ostatnio edytowany przez Xsellos (2006-07-13 00:05:03)
Phoeniks16 napisał:Te ktore lubie
Natsume Aya - za jej osobowośćTe które nielubie
Asuka - dziewczyna z przesadną chęcią dążenia do bycia najlepszą"Kogo nazywasz malym jak jakies ziarnko ryzu, niewidoczne dla twych oczu?!"
[okej]
Taa Ed jest najlepszy - "kto jest tak mały, że nie widać go zza stołu nawet jeżeli to stół do kawy?"[okej]
albo "Kogo nazywasz tak malym, ze trzeba by patrzec przez lupe aby go dostrzec?!"
albo " kto niby jest taki mały, że nawet jak usądzie na pudełku zapałek to może machać nóżkami"
dodam cos od siebie
ulubione postacie:
Dark z DNAngle
Nataku z Soul Hunter
Krilan z DB (nie iwem mam jakis sentyment do tej lysej glowki )
Chi z Chobits
Kamui z X'a
Dokuro i Sakure z Dokuro-chan (pi piru piru pi piru pi )
Keiichi z Higurashi
Jin z Samurai Champloo
i postac ze swojego avatarka i ze swojej sygnaturki
a nie lubie:
Kurei-sama z Flame of Recca
i Yumemija Arika z Mai Otome
Ostatnio edytowany przez skrzynia (2006-07-13 02:22:07)
i Yumemija Arika z Mai Otome
Maksymalnie beznadziejna pod względem wyglądu , i zdecydowanie za bardzo zdzieciniała. Ile ona miała lat , 14 ? I zarywała do jakiegoś trzyciestoparo latka , bleee....