Nie jesteś zalogowany.
Hejo, ponizej podaje wam linki do flashy z Salad Finger`em. goraco polecam ale tylko dla tych ludzi co lubuja sie w psychodelicznych klimatach i hmmm takich straszniejszych tworach Iscie zakrecone i calkowicie poryte filmiki, dla mnie kazdy epizod ma 10/10. Ssijcie wiec... odrazu mowie ze nie ponosze odpowiedzialnosci za uszczerbki na psychice. niah niah niah
Salad Fingers - ep01
Salad Fingers - ep02
Salad Fingers - ep03
Salad Fingers - ep04
Salad Fingers - ep05
Salad Fingers - ep06
Salad Fingers - ep07
PS. Dla tych ktorzy nie wiedza jak odpalic pliki *.swf. Otwieramy Internet Explorera i przeciagamy na niego owy plik... gotowe
PS2. Tak sie zastanawiam jak wiele trzeba palic aby moc stworzyc tak poryte filmiki... so cool
PS3. I like rusty spoons... I like to touch them...
Ostatnio edytowany przez KAT (2006-04-05 13:12:58)
yyy. Linki nie działają:( Wyskakuje: Invalid Link Converter
Sorry, juz poprawilem, a wiec wszystko powinno dzialac.
Hmmm no tak, niektórzy to rzeczywiście mają filmy.... by coś takiego stworzyć.. nie mówiąc o tych co takie toto ogladają....[szalony]
A cio masz do tych co takie cos ogladaja? hm? :P
Nic. Sama obejżałam.
mi sie nie podoba
Bo to tylko dla dzifakow :P
czyli dla mnie xP obejzalem pierwszy 'odcinek', masakra xD reszte sciagne i poczekam az mi bedzie zielono, wtedy zobacze reszte xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
normalnie wymiekam!! :]
Ubostwiam takie flashe i ogolnie ten gatunek, oddzialujacy na psychike i taki dziwaczny, ekscentryczny, nienormalny z dreszczem emocji, horroru i dobrego thrillera
Ale trza przyznac, ze ogladam to z otwartymi ustami i nawet nie poruszam sie, w ogole ktos kto by sie przy tym smial by mnie zdziwil (chyba ze pewne momenty, ale mniejsza o to) wiecie o coc "hodzi"
Ostatnio edytowany przez n0need (2006-04-05 22:17:52)
eeee fatpie już od dawna jest...
a salad to już historia
http://www.fat-pie.com/flash.htm
kilka innych filmików też jest spoko
http://www.newgrounds.com/collection/saladfingers.html - Na tej stronie znajduje sie parodie Salad Finger`a i pare innych rzeczy z nim zwiazanych. Niestety malo jest fajnych