Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Odkupie 1 tom Hellsinga, za rozsądną cenę. Najlepiej jak by ktoś mieszkał niedaleko Gliwic lub w Gliwicach (odebrał bym osobiście)ale jak niema nikogo takiego to trudno zawsze jest poczta . Proszę o odpowiedzi na PM i GG
PrzecieĹź byĹ dodruk pierwszego tomu. W sklepiku JPF'u teĹź jest. Tylko nie wiem, czy tak jak dodruk tomu drugiego nie posiada obwoluty. Chyba, Ĺźe chodzi Ci o niĹźszÄ cenÄ niĹź tam.
[EDIT] Jak JPF bÄdzie robiÄ dodruki bez obwoluty, to te z niÄ bÄdÄ jak biaĹe kruki.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-04-08 13:17:48)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
byĹem dziĹ w Empiku niema byĹem w ksiÄgarniach gdzie sÄ wydawane mangi JPF'u i niema ,jest hellsing ale od 4 tomu, a po przez sklep internetowy wyniesie mnie to 24zĹ(biorÄ za pobraniem odkÄ d zamĂłwiĹem 1 tom NGE a przyszedĹ 3[brakslow]) wiÄc chce od kogoĹ odkupiÄ.
No to telefon i reklamacja w takich przypadkach. Ja zawsze staram się zamawiać niemniej niż 3 tomy, stąd cena jest niezbyt wygórowana (odpadają koszty przesyłki plus najczęściej jakiś rabacik). No, ale to Twój problem.:) Myślałem może, że nie wiedziałeś, że był dodruk.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-04-08 13:48:22)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Strony 1