Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Jak włączam dokumenty admina wgrywa mi się takie okno, wiecie jak je wyłączyć
[URL=http://img76.imageshack.us/my.php?image=safsafas9ba.jpg][/URL]
Moim zdaniem masz virusa, który prawdopodobnie pochlał ci jedną z aplikacj w windowsie,bądź programie files - zainstaluj windowsa jeszcze raz to najlepsze wyjście. Jeśli to niepomoże to masz coś nie tak z modemem.
[usługi w windowsie zwykle nie odwolują się do zdalnych zasobów (wyjątkiem są automatyczne aktualizacje i pare innych) wiec prawdopodobnie jest to wirus. radze sprawdzic w "panel sterowania"->"narzędzia admnistracyjne"->"usługi" czy nie ma tam jakiejs dziwnej uslugi (np. po angielsku) oraz poszukac rootkitow, nie wspominajac juz o obowiazkowym skanowaniu dysku antywirem.] widze ze rozwiazano problem.
Ostatnio edytowany przez shinma (2006-04-10 17:46:11)
moim zdaniem coś z netem moze przez utorrenta co zawala ale wątpie jeśli masz neta w jakiejś sieci z noestrady to pogadaj z adminem moze ci coś poprzestawiał albo tak jak mówi Dahag. spróbuj jeszcze wejdz w panelu sterowania w połączenia internetowe i zobacz czy jest włączone jeśli nie to włącz.
Dzięki za tyle odpowiedzi, niestety nie obeszło się bez formatu i nowego wgrania Windy Trzeba kiedys przerzucić się na Linuxa, ale mam rodzeństwo i by miało problem z jego obsługą Hatake teraz na nowym systemie wgrałem sobie BitCometa ^^ Poza tym skanowałem przez mks vira i wyszedł jeden wirus, którego nie dało się usunąc, więc zrobiłem formacik i wszystko działa.
BTW Pulpit taki czysty, jak miło Temat można zamknąć, sorry za trucie
BTW, Linux nie jest tutaj rozwiÄ
zaniem, tylko profilaktyka
_zanim_ podepniesz kompa do sieci zainstaluj i skonfiguruj firewall'a i anywira, to nie bÄdziesz miaĹ takich problemĂłw.
Imperare sibi maximum est imperium
Strony 1