Nie jesteś zalogowany.
Nareszcie po długim czekaniu ukazał sie pierwszy ep Ah! My Goddess: Sorezore no Tsubasa
a wydała grupa AonE-AnY ... widział ktoś już ??
Kto ma ochote skakać z radości jak ja?[yahoo]
JAAAAAAAAA!!!
Też się cieszę że jest kontynuacja tymbardziej że autorzy obiecali że jeśli 1 seria osiągnie sukces to będzie i 2 seria.
Jest jest jest, nareszcie ukazał się pierwszy subbowany epek Ah! My Goddess: Sorezore no Tsubasa
Tylko się zastanawiam dlaczego coraz częściej jest w tytułach anime słowo "Tsubasa".
Ostatnio edytowany przez Naruto9 (2006-04-12 09:32:47)
JAAAAAAAAA!!!
Tylko się zastanawiam dlaczego coraz częściej jest w tytułach anime słowo "Tsubasa".
Mnie się wydaje, że to słowo oznacz "pióro/skrzydło" choć pewnie się mylę Mam nadzieję, że jak na forum zajrzy Wanderer to wszystko nam wyjaśni
Dla ułatwienia powiem, że na ten temat była mowa w dwóch miejscach:
1. Ah! My Goddness - Czy coś jeszcze będzie z tego.
:D:D
A po co Wanderer
Dzisiaj ja Wam wyjaśnię
Title: AA! Megami-sama - Sorezore no Tsubasa
Jap. Kanji: ああっ女神さまっ 第二期
English: Ah! My Goddess: Everyone Has Wings
Wszystko jest dobrze. Tsubara to z jap. skrzydła.
jejku sciagnalem pierwszy odc i narazie go nieogladam bo niema napisow blagam o napisy!!!!!!!!oszaleje
oszaleje
sa napisy, sciagnij wersje ang sub i po klopocie.
kto pomoże dorwać wersje bezsubową?
google nie pomaga(albo nie umiem pisać[baka])
http://tokyotosho.com/search.php
wpisz sobie goddess, raw jest kilka pozycji od góry
Zostało mi jeszcze 20 minut do ściągnięcia epoki lodowcowj 2 i zaraz zabieram się za boginki więc proszę o wrozumiałośc tych co czekajana napisy. Postaram się by były do piątku(jak bedą później to możecie strzelać).
heh epoka jest beznajdziejna wiec przerwij sciaganie a co do Ah my goddess w sumie sam zastanawiałem się czy nie zrobić napisów no ale skoro bardziej doświadczona osoba się tym zajmie to Ci zostawiam
No to w takim raziekto sie podejmnie tego wieko pomnego dzieła i przetłumaczy?
Ostatnio edytowany przez duch_84 (2006-04-12 18:28:47)
Wiadomo ile ta seria ma mieć odcinków ?? ... chyba odczekam aż ją narysują i dopiero ją pożre w przeciągu paru dni .. bo inaczej tak po epku to bede cierpiał na głoda
Duch przecierz pisałem ze JA będe tłumaczył.
Pewnie będzie jak przy pierwszej serii. Czyli 24 docinki i po jakimś czasie dojdą jeszcze 2 i będą 26.
Sory Eragon. Nie zauważyłem.
Lepiej żebyś sie uwinął i żeby napisy były wysokiej klasy, bo inaczej naprawde będziemy strzelać.
Ostatnio edytowany przez duch_84 (2006-04-12 18:35:51)
jak obiecacie że nie będziecie strzelać to pomoge Eragonowi w tłumaczeniu
Chęnie przyjmę twoją pomoc.
Eragon dzieki i licze na ciebie
No i dobra, wyszedł już drugi epek, ja sobie poczekam aż będzie w miarę seedów i sobie spokojnie ściągnę. Bo narazie przy 33 seedach i ponad 1200 ściągających duzo nie zdziałam.
Ostatnio edytowany przez Naruto9 (2006-04-17 19:58:02)