Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam poszukuje napisów do anime PT: [baku]Inuyasha 001-026 SAISON 1 COMPLETE, szukałem i nic nie znalazłem  na Iny stronach z napisami to tylko znalazłem do film Inuyasha The movie 1 i 2.
Przecież na tej stronie są wszystkie. Ewentualnie do innej grupy, ale napisy są. Jeśli czasówka nie będzie się zgadzała to poprzesuwasz trochę i będzie dobrze.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Hmmm, zastanawia mnie fakt czy on na szybkiego, czy po prostu 'Ĺlepy'?
Nie wiem teĹź czy w ogĂłle sprawdzaĹ i jak sprawdzaĹ...
Ale dla mnie takie pytanie to jest w stylu : "Czy na tej stronie znajdujÄ
siÄ napisy do Anime?"
Gratulacje, ode mnie masz oklaski uznania
Ostatnio edytowany przez n0need (2006-04-20 14:09:53)
Oklaski i odemnie . Niektórym ludziom poprosty sie niechce klikać 2 lub 3 razy .
a może ma zepsutego klikajka od myszki i nie może klikać
ehheeeehehehe dobre , ale możliwe
Witam poszukuje napisów do anime PT: [baku]Inuyasha 001-026 SAISON 1 COMPLETE, szukałem i nic nie znalazłem  na Iny stronach z napisami to tylko znalazłem do film Inuyasha The movie 1 i 2.
Po pierwsze należało przeczytać FAQ. Po drugie użyj opcji szukaj na forum, a znajdziesz świetne opracowanie ~Arda na temat synchronizacji napisów. Po trzecie do końca tygodnia taki artykuł powinien się też znaleźć na mojej stronce (link w stopce - hehe, nie ma to jak autoreklama). Po czwarte znajdziesz to już niedługo w Podręczniku Fansubbera by Manganime.
PO PIĄTE: jeśli nikt nie ma nic do powiedzenia na temat to nie [spam]
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-04-20 15:19:56)
PO PIÄTE: jeśli nikt nie ma nic do powiedzenia na temat to nie [spam]
Ja już bym go dawno zamknął. Użytkownik ~devill18 dostał kompleksowe informacje dotyczące swojego problemu.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-04-20 15:40:41)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Bardzo śmieszne odpowiadam na pytanie czy sprawdzalem OWSZEM SPRAWDZALEM I NIEMA PASUJACYH NAPISĂW!!![cholera]
OWSZEM SPRAWDZALEM I NIEMA PASUJACYH NAPISĂW!!![cholera]
To przeczytaj dokladnie post gracola i sie do niego zastosuj (konkretnie punkt drugi).
chłopie to ty najpierw pisz czy ty chcesz "napisy" czy "pasujące do twej wersji napisy" i sie potem nie wkurzaj z tego powodu a ja jak poprzednik amarthar zrób to co on mówił a będzie dobrze
Ta rozmowa do niczego nie prowadzi. Rozwiązanie zostało podane. Zamykamy.
Strony 1