Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
KUrde prosze pomuscie coś jest z moim kompem że on kodekow nie przyswaja zainstalowałem Codek pack K-Lite i po 4 minutach oglądania filmu się restartował, i czsami sie zawieszał bez oglądania, jak usunełem codeki to się przestał psóć. Więc prosze o jakąś rade jak to naprawić, lub nazwe jakiegoś innego codek packa żeby było morzna odtwarzać wszytskie formaty. POMOCY
PS: jestem zdesperowany bo komp mi sie co chwile zawiesza i musze szybko pisać:P
Ostatnio edytowany przez Jania (2006-04-21 17:13:00)
po pierwsze: ależ błędów w twoim poście aż się czytać nie da.:)
po drugie: hmm... ja polecam CCCP samo powinno wystarczyć chociaż jak ci nie bedzie szło MKV (powinno) to wrzuć sobie jeszcze Matroska Pack Full i tyle by ci narazie starczyło.
EDIT: gracol by nie było poprawiłem
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-04-21 17:14:23)
po pierwsze. ależ błędów w twoim poście az się czytać nie da.:)
po drugie hmm wszystkie ja bym polecam CCCP samo powinno wystarczyć chociaż jak ci nie bedzie szło MKV (powinno) to wrzuć sobie jeszcze Matroska Pack Full i tyle by ci narazie starczyło.
Z Twoim postem nie jest lepiej
~Jania: Odinstaluj wszystko - restart - zainstaluj CCCP.
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-04-21 17:08:42)
A ten symbol OF to, że niby Ty z OrtoFaszystów tak?? Ĺťe Cie jeszcze nie wylali...[beznadzieja]
GDze go można znaleść bo szukam i nigdzie nie ma :/ na google coś mi o socjalistach sie pokazuje
Ostatnio edytowany przez Jania (2006-04-22 09:24:50)
http://www.cccp-project.net/ tu
Edit: Gracol mnie ubiegł
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2006-04-21 17:20:03)
THX!!!
Strony 1