Nie jesteś zalogowany.
Mam możliwość zdobycia kilku z posród przedtawionych przeze mnie poniżej anime, pomóżcie mi wybrać coś godnego uwagi. Jeśli coś oglądaliście z tego i podobało się wam odezwijcie się do mnie.Za wszelkie odpowiedzi dzięki.[respekt] Mam nadzieję, że mój post nie przekracza granic głupoty, pytam o te serie bo recenzje w necie są o nich są dosyć zdawkowe, chciałbym poznać opinię specjalistów
Kareshi Kanojo no Jijou
Saint Luminous Jogakuin
Here is Greenwood
Excel Saga
dual
Those Who Hunt Elves II
Raimuiro Senkitan
Those Who Hunt Elves
Sorcerer Hunters TV
angelic_layer_
stratos 4
Sol Bianca the Legacy
Master of Mosquiton
najica blit tactics
hajime no Ippo
Tenshi no Shippo Chu!
Yami to Boushi to Hon no Tabibito
Sister Princess ~Re Pure~
Denshin Mamotte Shugogetten
Cinderella Boy
Den`ei Shoujo VIDEO GIRL AI
nia_under
Gokudo-kun Manyuki
Burn Up! Excess
Hyper Police
Kino no Tabi ~the Beautiful World~
Initial D
he is my master
Ostatnio edytowany przez klers (2006-04-21 19:17:25)
Initial D
Szczerze ta serie polecam. Swietnie przedstawione wyscigi. Na poczatku moze odstraszac troche dziwny design postaci, ale idzie sie latwo przyzwyczaic (poza tym, w kolejnych Stage'ach design sie poprawia). Bardzo fajna recenzja pierwszej serii znajduje sie tutaj: http://www.initiald.glt.pl/
Połowy z wymienionych nie ogladałem, więc jak już te anime zdobedziesz to daj w tym temacie ich recenzje . Z tych co ogladałem to mpoge polecić Sol Bianca, za krótkie aby się znudzić i piękna animacja, zaś zdecydowanie nie polecałbym Raimuiro Senkitan. Naprawdę czysta głupota na kółkach, aby znaleść większą trzeba by długo szukać. No chyba że jesteś aż takim fanem nieletnich biustów że głupie rzeczy (jak latające pancerniki i płytkie dialogi) ci nie przeszkadzają (ale nawet w tym przypadku nie znajdziesz nieocenzurowanej wersji po angielsku).
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Oglądałem "VIDEO GIRL AI" więc to ci polecam.
Odpowiem w takiej formie
Excel Saga - dobry tytuł, ale jescze nie widziałem całego
Those Who Hunt Elves II - jak chcesz wiedzieć jak się to wszystko skończyło , pogmatwane, widać już brak pomysłu autorów na fabułę...
Those Who Hunt Elves - można się pośmiać i to mocno... polecam
stratos 4 - mam ale jescze nie widziałem, jakieś ecchi...
Den`ei Shoujo VIDEO GIRL AI - nie wiedziałem całego ale niezłe
Burn Up! Excess - niezły gnilec o policjantkach (coś w stylu Zabójczej Broni)
Initial D - to właśnie oglądam i POLECAM!!! jak lubisz samochody oczywiście (dziwna kreska + grafa komputerowa) ale da się przeżyć (fajna muza same wyścigi)
he is my master - 14 latka z dużym biustem i siostrzyczka w rezydencji jakiegoś zboka (śmieszne ecchi ale mi już nudne)
no to tyle
Those Who Hunt Elves II własnie oglądam super anime zwała jak ch***
Those Who Hunt Elves skonczylem tak jak powyzej
Hajime no Ippopowiem tak moje ulubione anime, tytul obowiazkowy, kto nie ogladal ten niech zaluje, super mega wypas anime, olej reszte tytulow i ogladaj to anime naprawde cool
Szukam jakiegoś ciekawego anime z gatunku Dramat, Romans. Coś romantycznego w stylu Kimi Ga Nozomu Eien, patrzyłem na tanuki ale nie moge znaleść nic ciekawego.
Help mi
Yami to Boushi to Hon no Tabibito - Fajny pomysł, piękna kreska... ale anime na podstawie gry hentai, zawiera dużo zagrywek ecchi, ale nic erotycznego. Mi się podobało, polecam.
Kino no Tabi ~the Beautiful World~ - nawet w RECENZJI NA TANUKI napisali, że jest to najbardziej niedocenione anime 2003 roku i mieli rację. Anime poprostu super, daje do myślenia.
Dzięki, to już wiem co w przyszłości sobie obejże:D
PS. pawel my się z kądś nie znamy?
PS2. Spadam na mecz dopingować moją Wisełke
Obejrzyj sobie Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora.
Obejrzyj sobie Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora.
On pytał o serie które podał na liście.
pawel198804: zapomniałem zaznaczyć, że odpowiadam robakowi.
Szukam jakiegoś ciekawego anime z gatunku Dramat, Romans. Coś romantycznego w stylu Kimi Ga Nozomu Eien, patrzyłem na tanuki ale nie moge znaleść nic ciekawego.
Help mi
Czyli Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora.:)
EDIT: Robak: gratuluję Pucharu Polski, chociaż byłem za Zagłębiem.[deprecha]
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-03 17:35:48)
Acha, wszystko jasne
P.S Także polecam Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora
Initial D - serdecznie polecam, kreska dziwna ( ale znośna, można się przyzwyczaić), dobrze wykreowane główne postacie, fajna fabuła.
polecam!!
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Dzięki za propozycje napewno wszystkie rozważe
~lb333 - dzięki za gratulacje Fajnie latało się po boisku ZKS ZKS sorry ale nie moge się powstrzymać :D:D