#1 2006-04-22 15:51:55

cieslak
Użytkownik

Dziwna muza, która pasuje do CM **Faust**; pomocy

siema
robie CM(combo movie) i potrzebuje muzy ktora pasuje do postaci z Guilty Gear'a a dokladnie Faust smile_big, najlepiej żeby była sprana jak nic wiecie o co mi chodzi :d. Ci co grali kiedyś w GG będa wiedzieli jakiej szukać a dla tych co nigdy nie grali w GG to opisze krótko tą posatać

Baldhead zostal kiedys okrzykniety geniuszem medycyny. Ludzie przyjezdzali z calego swiata aby zasiegnoc jego porad lub u niego sie leczyc. Lecz pewnego dnia mala dziewczynka ktora operowal zmarla. Baldhead zwariowal i zostal seryjnym morderca a w zabijaniu pomagala mu doskonala znajomosc anatomii oraz jego dziwne moce

Guilty Gear : The Missing Link

Baldhead zostal wypuszczony z Wiezienia aby przystapic do turnieju zorganizowanego przez Testamenta. W jego zakonczeniu Baldhead slyszy glos malej dziewczynki ktora zapewnia go ze zmarla nie z jego winy i zeby przestal sie juz obwiniac. Baldhead uciaka seryjny morderc znika ... pojawia sie nowy uzdrowiciel

Guilty Gear X : By Your Side

Baldhead zostaje przemianowany na Fausta czlowieka ktory wedruje szukajac odkupienia za swoje grzechy pelniac fuckcje wedrownego lekarza probujac ratowac zycie tylu ludzi ilu tylko moze. W jednym z zakonczen Faust spotyka Dizzy i przekonuje ja do opuszczenia lasy aby uniknac atakow w innym zas leczy Zato a pasozyta zostawia z Venomem wiadomo drugie zaknczenie nie jest realne :>

Guilty Gear XX : The Midnigt Carnival

Faust spotyka I-No i postanawia ja scigac wierzac w to ze czyni ona innym mase krzywd i jest zrodlem klopotow ludzi Wierzy ze jest to jego obowiazek. W jednym zakonczeniu dopada I-No lecz ta konfrontuje go z jego przeszloscia i oskarza go o to ze nadal uwielbia rozlew krwi. Po "obezwladnieniu" I-No" jezor przyznaje ze dalej lubi sprawiac bol ale obiecuje sobie ze z tym skonczy i bedzie pracowal dalej jako wedrowny lekarz to tyle ... inne zakonczenia ogladnijcie sobie sami konczac gre jezor

W skrócie czlowiek chory na glowe i jest lekarzem, bardzo sprana postac
prosze o pomoc
pozdr

#2 2006-04-22 16:00:42

Wanderer
Użytkownik

Odp: Dziwna muza, która pasuje do CM **Faust**; pomocy

Zależy jakiej muzy dokładnie potrzebujesz. Wolnej, czy raczej gwałtowniejszej. Jeśli tej pierwszej polecam rytmy dark ambientowe grupy Coph Nia. Jeśli zaś coś bardziej gwałtownego z rodzaju rocku czy metalu, polecam Soulfly.

"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats

#3 2006-04-22 17:31:03

cieslak
Użytkownik

THANKS ALE PROSIL BYM O LINKI JAK TO MOZLIWE

#4 2006-04-22 17:52:50

fef212
Użytkownik

Jesli potrzebujesz czegos NAPRAWDE chorego zajrzyj na www.c8.com do dzialu mp3. Polecam np Hecate, Noize Creatora i ofkoz lokalnych Slepcow smile

#5 2006-04-22 20:03:52

Wanderer
Użytkownik

cieslak napisał:

THANKS ALE PROSIL BYM O LINKI JAK TO MOZLIWE

Soulfly jest tak popularny, że znajdziesz go chyba na każdej większej stronie z torrentami.
Coph Nia już raczej nie. Choć kto wie? Zajrzeć na torrenty nie zaszkodzi. Ja ściągnąłem to jednak z DC.

"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats

Stopka forum

© Animesub.info 2024