Nie jesteś zalogowany.
jestem fanem tej serii. to już czwarta część a ja jeszcze nie zdążyłem przejść 3:D wypowiadajćie się co sądzicie pikna giera!
Mam tę grę już około 3 tygodnie i muszę przyznać że naprawdę robi wielkie wrażenie. Gra nie jest idealna ale ma wszystko co powina mieć gra aby idealną być^^.
szczerze to mnie ta gra jakoś nie pociąga:)
wole gry typu Prince of Persia[respekt]
A ja mimo, ze jestem fanem czesci III to czwartej nie kupie jesli nie wyjdzie po polsku.
Wyznaje taka zasade, jak dystrybutor olewa mnie to ja jego i nie kupuje niespolszczonych gier.[cenzura] A juz mialem odlozona kasiurke. Poczekam jeszcze troche i chyba dolacze do ciemnej strony mocy[deprecha] (a kasiurka poszla na "Fable" i nie zaluje)
Przecież ma być polska wersja.
A ja zagram jak moja karta wróci z serwisu, o ile mój komputer wyciągnie z niej przynajmniej te 25 FPS potrzebne do komfortowej gry.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-04-26 20:00:20)
W takim razie czekam[okej]
Za polską lokalizację odpowiada Cenega Poland.
Ja to muszę mieć[yahoo][yahoo][yahoo] Jak tylko sprawię sobie nowego kompa... zgadnijcie w co najpierw zagram W Morrowinda grałem ze 3 miesiace w Obliwiona mam nadzieję że dłużej
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Już mam załatwione, kumpel przywiezie mi angielska wersję, w Morrowindzie był taki problem z polską wersją że nie pasowały do niej patche i dodatki (np nowe budynki, questy), więc teraz takiego problemu uniknę (mam nadzieję)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Już mam załatwione, kumpel przywiezie mi angielska wersję, w Morrowindzie był taki problem z polską wersją że nie pasowały do niej patche i dodatki (np nowe budynki, questy), więc teraz takiego problemu uniknę (mam nadzieję)
Gdzie tam. Jak ukończyłem gierkę drugi raz, to postanowiłem pobawić się tymi modami. Wszystkie działały mi na polskiej wersji: budynki, zbroje, broń, npc-e, jakieś juczne guary, nowe rasy...
Z adamantowej wieży bodajże ściągałem.
A mi się ta gierka nie podoba ale nie napiszę dlaczego bo jak zwykle pujdą w moją stronę komentaze.
nom gierka jest swietna ... gralem 3 tygodnie a teraz nie mam czasu i natchnienia ... mam 34lv i skonczylem 3 gildie i koncze 4 ... ale jak juz mowilem nie mam natchnienia grac dalej
btw ta gra pozera zaduzo czasu
Ostatnio edytowany przez bommbel (2006-04-26 20:46:04)
JA w morrowinda grałem z 5 miechów, mody spolszczone działają do polskiej wersji.Czekam na wersje pl Obliviona i nie wiem czy sie doczekam.Słyszałem plotki że ci co robili morrowind pl nie będą spolszczać Obliviona i nie wiadomo czy Obliviona wogóle będzie spolszczony.Mam nadzieje że to jednak plota i Oblivion pl sie niedługo ukaże Morrowind wymiatał, mam nadzieje że z tą grą będzie tak samo.Pytanie do tych co już grali w Obliviona, system walki dużo sie zmienił? jak sie zmienił i czy na lepsze, wyraźcie swoje opinie.
mam tą gierę na kompie już zaraz zacznę testować wiadomo engish wersion ale dla fana to pryszcz z tego co zauwazyłem gra jest zrobiona na tym samym silniku co morrowind więc git. oczywiscie grafa jak zobaczyłem to cudo (screeny) i przesłuchiwałem muzykę (drugie cudo). 3 nie przeszedłem zacięłem się na misji jak musiałem z gildii magów donieść gdzieś tam dalego zaraz przy tej górze spaczonych jakieś listy i wyłudzić 1000 sztuk złota od typa. raz udało mi się znaleść ale poszedł format i drugi raz juz nie znalazłem ale tym razem się postaram
a co do polskiego wydania jak mówił gracol: CENEGA POLAND, mam nadzieję że się postarają z tłumaczeniem na polski.
EDIT: a tak wogóle muszę zczaic jak duzy będzie świat w 4 bo w 3 juz był cholernie byczy a 4...morrowind zajmował około 800 mb tymczasem oblivion ma 4.4 GB!! ciekawe ciekawe co tam jest
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-04-26 21:16:21)
Gra może i świetna, ja tam właśnie odinstalowałem... Przeszedłem WSZYSTKIE [i to naprawdę WSZYSTKIE] questy, miałem 92 mody, i takie tam... Ciekawie, ale potem zauważa się STRASZLIWE wady... Ot, choćby ta fizyka, czy absurdalne niekiedy zachowanie RAI...
ja od roku nieprzerabiałem sobie kompa specialnie na Obliviona kupiłem sprzęt miałem durona 1300 512 ram i GF5600 i na minimalnych cieło...............lecz ja tez czekam na wersje pl:)............i wiecie co po wakacjach wychodzi na co tez czekam GOTHIC 3 tez będzie wypasiony.......lecz wymagania conajmniej o połowe wyższe niz oblivion
spoko wymagania wymaganiami pisze ze są takie ale to tak zawsze jest że wymaga dużo tym czasem gra pójdzie na kompie 3 razy słabszym niż wymagania. rzecz jasna na zmniejszonych detalach ale jeśli ktos nie patrzy na grafę to spokojnie może instalować. choćby taki ja:D
z tego co zauwazyłem gra jest zrobiona na tym samym silniku co morrowind więc git.
lol, ten sam silnik co w morrowindzie:) To Ci się udało:) No ale fakt faktem na najnizszych detalach wyglada prawie jak morrowind. Jednak granie na takich detalach w taka przepiekna graficznie gre jak oblivion mija sie z celem. Przynajmniej dla mnie:p
Może w końcu uda się wycisnąć parę z karty graficznej, bo jak na razie "leży odłogiem." Mam tylko nadzieję że M:O nie będzie przereklamowanym niewypałem.