Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Czy SubEdit w jakiś sposób może "wymuszać" na filmie FPS?
Kiedy sprawdzam np. jakieś anime GSpotem, prawie zawsze wskazuje mi FPS 23.976, natomiast kiedy otwieram ten sam plik w SubEdicie ma on FPS 25 i wartość ta jest w kolorze czerwonym.
Czy to wina SubEdita, a jeśli tak, to jak mogę to zmienić?
Subedit domyślnie ustawia FPS filmów zapisanych w MKV i OGM
jesli odtwarzasz pliki Rmvb to zazwyczaj subEdit zazwyczaj zle odcztytuje FPS Mozna Samemu ustawic FPS nacisnij Shift+Ctrl+Q
Ale to jest najzwyklejsze avi.
Nie chcę zmieniać żadnego FPS, chcę żeby SubEdit poprawnie je odczytywał z filmu, bo potem napisy zrobione w formacie klatkowym nie pasują do TEGO SAMEGO pliku.
Chcesz zmienić FPS filmu, czy napisów? Jeśli to drugie to pogadaj z Victorią.
Twoje "Pogadaj z Viktorią" jest raczej mało skuteczne bo wielu ludzi ma wyłączone podpisy na forum.
Ale to jest najzwyklejsze avi.
Nie chcę zmieniać żadnego FPS, chcę żeby SubEdit poprawnie je odczytywał z filmu, bo potem napisy zrobione w formacie klatkowym nie pasują do TEGO SAMEGO pliku.
W przypadku avi SE także bardzo często wskazuje fps25 - błędnie.
Przeczytaj pierwszą część artykułu.
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-04-27 23:06:11)
Właśnie o to chodziło Thx gracol
Zawsze do usług. A swoją drogą to rozpoczyna mi się sesja i o czas trudno, ale postaram się niedługo skrobnąć tam coś nowego. Jeśli ktoś miałby ochotę też coś napisać to zapraszam
Nooo teraz to juz w sumie wszystko jasne THX Gracol jeszcze raz dla Ciebie bo mam ten sam problem co podany w temacie i ten artykuł sie na pewno przyda.
Chociaż z Fullmetal Alchemist i tak jest problem
Ostatnio edytowany przez Saphronay (2006-08-09 12:23:25)
Strony 1