Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
topic z lekkim przymruzeniem oka
--------------------------------------
Wchodze dzisiaj do domu, a tam na stole wita mnie nowy "Dziennik" i artykul "Lepper wziął władzę" - mysle sobie "nic smiesznego", trzeba jakos zyc. Nagle oczka natrafily na tekst "KILL BILL płyta na DVD". Mysle "kurcze, dobrze goscie" i lece do dvd, a tu zonk, nie ma. Wolam mlodego i pytam sie gdzie jest Kill Bill, a on mowi, ze na tv. No i faktyczie tam byl. Moje pytanie jest takie, jako ze znajdowala sie tam takze reklama "dziś część 1. filmu, za tydzień część 2.", gdzie mam jej szukac? Na dvd czy tv? No i czy trzeba kupowac kolejny "dziennik"?
to jest na płycie, czy w tv?
bo jak ktoś zrobił ludzi w wała reklamując w gazecie film w tv,
to wtedy i ktoś za to beknie ,
trzeba będzie z[ban]ować jakąś gazetę
nawet jesli zrobili ludzi w wala, to zawsze powiedza ze przeciez nie napisali ze ten film bedzie w gazecie, tylko w tv
nie W, tylko NA widze ktos mnie nie zrozumial chodzi o plyte lezaca na tv a nie na dvd taka bledna gra slow, bo przeciez "plyta" nie moze byc "na DVD".
Ostatnio edytowany przez luczek (2006-04-28 12:12:50)
Ja tam pĹytÄ miaĹem w 'pudeĹku' i teraz jest na pĂłĹce ZamieniĹem w ten sposĂłb 1 z vhs na dvd, dwĂłjki nie kupiÄ bo juĹź mam na dvd
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
nie W, tylko NA widze ktos mnie nie zrozumial chodzi o plyte lezaca na tv a nie na dvd taka bledna gra slow, bo przeciez "plyta" nie moze byc "na DVD".
[cholera] nastepnym razem piec razy pomysle nim cos napisze [cholera]
to znaczy ze dzis jest kill bill na dvd w nowym dziennkiu jesli ta to ile kosztuje ??
1.50zł
1.50 za 1 DVD - w Media Markt za 1 vol zapłacisz 20zł, za 1+2= 40zł -> tu zaś 3zł (za oba;P) -> jest różnica, nie? A chciałem sobie Kill Billa kupić na DVD, a tu jest za taką cenę. Szok.
1.50zł
O_o Chyba sobie kupie gazete...
o man
ide do sklepu, bo miała na mnie czekać gazeta
a ja se na forum dziobie
jak ktos za 1.50 liczy na pelnowartosciowe wydanie to... no wlasnie, chyba nie musze konczyc. film jest wydany na dvd5 i posiada dokladnie zero dodatkow. Ale fakt faktem (tfu, ble, tu nie ma zadnej reklamy!) sam film w tej cenie mozna kupic.
Dlatego nie polecam kupowac wydan gazetowych. Jedyne wyjatki to Kino Domowe wydawnictwa IDG, Kino Konesera, Kino Grozy, Kino Akcji, Kino Komedii wydawnictwa Carisma oraz PlayDVD wydawnictwa PIM (kiedys jeszcze bym polecil Premiery, ale odkad zaczeli wydawac po dwa filmy na jednej plycie to odradzam).
A czy mógłby ktoś z tych, którzy zakupili powiedzieć coś na temat tego wydania? Chodzi mi o jakość obrazu, jakość napisów?
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-04-28 14:20:19)
Ja sobie go kupiłem. Ktoś tu coś wspominał o dodatkach. A po kij mi dodatki??? Za 1,50zł pomału nie kupi się gumy do żucia a tu w tej cenie i film i jakby nie patrzec gazeta. Widać, że za niektórymi przemawia polska mentalność - nic tylko narzekać. Nawet żeby tylko do zasady.[bzdura]
No to sobie kup gazetowa wersje Siedmiu samurajow. Zobaczymy czy nie bedziesz narzekal.
Tak zeby potem nie bylo: Ja nie narzekam na takie wydania. Ja ich po prostu nie kupuje
Strony 1