Nie jesteś zalogowany.
Nawet jak dostane bana to i tak wkrótce powrucze. Oczekujcie na mój powrót[papa]
[papa]D-E-B-I-L-U
powrucze
[roftl][roftl][roftl][roftl][roftl]
Ja wysiadam...[shithappens]
BTW.[papa]
edit:
wróć jak skończysz 13 lat
Ostatnio edytowany przez Wersus (2006-04-28 23:09:00)
http://www.dziecineostrady.prv.pl/
[papa]wróć jak skończysz 13 lat
i nie zapomnij o
http://pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta
Ostatnio edytowany przez kalamir (2006-04-28 23:08:55)
]Czyżby zapowiadał się 2 ban w historii AnSi? Rotfl - ja już nie moge z tych dzieciaków[roftl][roftl][roftl
[yahoo][yahoo]sayonara i nie wracaj
dzieci jak ja niecierpie dzieci
Ten temat rozbawił mnie niemal tak mocno jak post w którym osławiony Boomerek pisał o swoim bracie.
Ponoć Boomerek był drugą osobą z banem , a nie pierwszą.
przecież to oczywista, jasna, przejrzysta prowokacja, tymi swoimi komentarzami go jeszcze bardziej zachęcacie, a tak jakby nikt nie reagował to by mu się to znudziło i po kłopocie
~Maku troche mniej arogancko i chamsko :] Nie ma czego świętować, trzeba współczuć, iż niektórzy mają kompleksy i będąc ich świadomymi jeszcze je pogłębiaja nie wiedząc o tym, myśląć, że robiąc takie rzeczy je niewelują czy nie wiem co...
~Virus i reszta - czemu sądzicie, że to dziecko? Możliwe, że osoba starsza z właśnie wyżej wspomnianymi kompleksami :/ No i nie ma co się śmiać, tylko zunicestwić problem jak najszybciej.
No i oczywiście kultura, obojętnie jakby był głupi to ja osobiście (mam takie odczucie wewnętrzne) jakoś happy nie jestem, bo reakcja wasza mogła być oczywista, ale mogła być poważniejsza i rozważniejsza.
~czarnYy myślisz pozytywnie i tu plus... brak zbędnego komentarza ;]
Sorka, że jakbym go bronił, ale dobrze by było, żeby humor był tam gdzie powinien i żeby go było jak najwięcej, a tam gdzie trzeba rozważyć coś lub jakoś zadziałać (zadziałać przy braku śmiechu, poważnie i serio) to najlepiej jak go nie ma lub z rozwagą etc. etc.
Dla mnie to ten osobnik powinien zostać jakoś nauczony, admin/mod zobaczyć jego IP przy wszystkich zalogowaniach i zablokować IP lub od razu Adres MAC żeby go czegoś to nauczyło lub jakieś inne rozwiązanie.
Właśnie, może każdy zaproponuje coś ??
p0zdro
n0need
Ostatnio edytowany przez n0need (2006-04-28 23:24:25)
~Maku troche mniej arogancko i chamsko :]
to miało być chamskie
Ĺmiechowo
Nie komentuję bo sejmitar w domu zostawiłem.
Ale rację ma- jak się ma trochę skilla (o co się nie martwię o hatake - od niego skillem nie śmierdzi), to można obejść KAĹťDEGO bana... Mam w tym doświadczenie xP
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-04-28 23:53:00)
Kocham tych ludzi za dawke smiechu, ktora wnosza w zwykla, codzienna egzystencje.[respekt]
Ale jak chce sie posmiac to wchodze na stronki z humorem. Chociaz nie ktore tematy sa rownie smieszne to zgadzam sie z ~n0need. Zamiast smiac sie z glupoty innych spojzmy na siebie.[szalony]
edit: a dlaczego Hatake cham nie ma takiego zajefajnego paseczka przy ilosci ostrzezen jak mial sp. Boomerek[los]
Ostatnio edytowany przez NameLess One (2006-04-29 00:16:54)
Jak dla mnie to rzeczywiście takie dziecko neostrady[ej]
Ale najprostszym sposobem jest wyrzucenie go z forum i zablokowanie na wszelkie możliwe sposoby.
Ale to nie jest sposób może warto spróbować go zreformować a może wyrośnie na pożądnego obywatela.
Ponoć Boomerek był drugą osobą z banem , a nie pierwszą.
Ciekawe kto był w takim razie pierwszy o ile ta legęda jest prawdziwa[kombinuje]
Boomerek to jest egemplarz. Obawaiam sie że drugiego takiego na forum ze świecą szukać .
Ale na wszelki wypadek posiedze jeszcze na forum ,jakby hatake chciał założyć jakiś ciekawy temat....
Jak na razie nie założy, a i ten już się wyczerpał. Zamykamy