Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
To ja wyskoczę:
A ja chcę taką grę jak w seriach .hack// wręcz o tym marzę, a podobno to się staje coraz realniejsze
Jeeee też tegą chcę:) Ale było by źle jakby wniej utknąć i niemuc się wylogować. Bohater w SIGN miał chyba taki problem.
co do wadliwych OS'ów itp to języki programowania też się rozwijają, myślę że kwestią czasu jest stworzenie (pewnie to jednak trochę potrwa:)) języków przy których rola programisty zostanie ograniczona do absolutnego minimum i za wygenerowanie całego kodu będzie odpowiadał komp, w jeszcze dalszej przyszłości po stworzeniu sztucznej inteligencji programista stanie się zbędny, choć wykorzystywanie do czegokolwiek [B]prawdziwej[/B] sztucznej inteligencji jest dość kontrowersyjne
Wszystko zależy od programistów a właściwie ich chęci. A sztuczna inteligencja. Wątpię, że powstanie coś takiego. Przynajmniej obdażonego wolną wolą.
oczyweiście ze powstanie ... w odpowiednim czasie ... a programy niezależą tylko od programistów ale rówzniez od języka w którym pisżą , innych programów ułatwiających prace ... wiadomo napisz strone kodow w pol godziny a zrob to w 5 minut na przyklad ... a czlowiek czlowiekiem myli się...
Wszystko zależy od programistów a właściwie ich chęci. A sztuczna inteligencja. Wątpię, że powstanie coś takiego. Przynajmniej obdażonego wolną wolą.
Oj to jesteś w błędzie .
Prace nad sieciami neuronowymi trwają od dłuższego czasu, a i inne rozwiązanie "nie śpią".
Ludzie jeszcze nie tak dawno (50 lat temu) też nie wierzyli w loty na Księżyc - a teraz . Jak już wcześniej pisałem... przyszłość przed nami.
Sieci neuronowe to stara już sprawa. Ostatnio bawiłem się taką, służącą do wycen nieruchomości. Ogólnie rzecz biorąc do sztucznej inteligencji to jej jeszcze baaardzo daleko.
Strony Poprzednia 1 2